Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no to pieknie...napewno uda wam się wyjechać w czerwcu na weselicho....a spodziewasz się synka czy córeczki.....bo wszyscy mówią że córeczki nie lubią się spieszyć z rozpakowywaniem....kilka koleżanek urodziło dziewczynki po terminie

.
.Dzisiaj po raz pierwszy wybieram się na dłuższy spacer w wózku wcześniej chodziłyśmy wszędzie w chuście,zobaczymy jak jej będzie...
U mnie z przekręceniem małej (coś koło 36tc) było tak, ze poczułam ciut silniejszy skurcz, ale nic strasznego. Nie zwróciłąm na to za bardzo uwagi.A 2 dni później na wizycie moja gin podczas badania mnie od środka stwierdziła, że wyczuwa główkę.Pomacała jeszcze brzuch i potem na USG rzeczywiscie się to potwierdziło. Ale specyfika ruchów zmieniła sie - wcześniej byłam kopana po kroczu i pęcherzu, potem mała zaczęła obkopywać mi żebra i boki a główką mocno napierać na dole.Ja wczoraj byłam u gina i powiedział mi, że maluch się odwrócił główką na dół ale ja mu nie wierzę. Chyba pójdę w poniedziałek USG zrobić... co Wy na to??? Wydaje mi się, że czuję ruchy w tych samych miejscach co wcześniej.