Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczmy która pierwsza.
Wstał o 3 zjadł i po marudzi 30 min i znów zasnął i wstał o 5!!! I znów zjadł po marudził i wstał o 8. I ledwo siedzę. Żeby tak wszystkie te godzinki pospać nie przerwanie, to bym chodź troszkę się wyspała. Ale ja się budzisz co max 2h i śpisz jak strusia bo tylko nasłu****esz czy już się obudził, czy jeszcze masz 5 min.
A teraz zasnął po 2 godzinkach czuwania śpi. Ciekawe na jak długo 
Ja najpierw pomniejszam sobie zapisuje na kompie w jakimś folderze i potem jak pisze do was odpowiedzi to na dole pod okienkiem co się pisze :-) jest "zarządzaj załącznikami" klikam wybieram folder zdjęcie i zatwierdzam. Inaczej nie umiem :-)Dziewczyny, proszę Was jeszcze raz, napiszcie w takiej "wersji dla debili" jak najłatwiej wklejacie fotki z kompa np do postów? Ciąża pogorszyła mi pamięć, wiem, że już to robiłam, ale... zapomniałam jak![]()

Witajcie kochane :-)
Będę bacznie przyglądać się waszym zawodomZobaczmy która pierwsza.
Aha83 a może u cibie ten drugo termin co ci holender wyliczył jest bardziej proawdziwy co ? Moze miałas nie regularne cykle albo poprostu pózne jajeczkowanie ?
No bo już tak dumam i dumam i przecież to cały tydzień po terminie u ciebie wiec może jednak ten holender się nie mylił.![]()

Ja zapomniałam ze każdy kraj ma swoje skale. Mi tez w Polsce wychodził termin z rozmiarów maluszka na 22 kwietnia z miesiączki na 29 kwietnia, a na USG we Francji Marcel był duży na ich skale i nawet 9 kwiecień przewidywali. Bo wszystkie dzieci francuski w porównaniu z polskimi to taki troszkę małe. A mój bystrzacha chciał się dopasować do " norm kraju w którym się rodzi" i wyszedł 7 kwietnia. A co!!
;-)
Ja bym zżarła troszkę tego tortu!!!
babki mówiły, że jeszcze troche będę w dwupaku, bo brzuch wysoko,
jutro wizyta więc zobaczymy co powie gin