Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja u siebie slysze to od 2 tyg i dalej nic...hejka !!
Ja już po wizycie i wygląda to tak................ że wszystko jest hehe gotowe, mały już jest strasznie nisko tylko teraz czekać na skurcze, więc czekam;-);-);-) Poza tym to wszystko ok.
tez mialam tak na ostatnim ktg i juz mialam wspaniala wizje od lekarza ze 26 wywolaja...a dzis...niestety mam czekac na skurczze...najsmieszniejsze ze na ktg nie mam a od niedzilei mecza mnie jak cholera...a u nas w szpitalu jak na ktg wyjda skurcze to musza byc powyzej 50 to przyjmujaJa po ktg, w ciągu 20 min miałam 3 skurcze, których nie czułam,babki mówiły, że jeszcze troche będę w dwupaku, bo brzuch wysoko,
jutro wizyta więc zobaczymy co powie gin
Aha super, że wszystko ok, smacznego
Super, że osa ma już maluszka, no dziewczynki, która następna, bo jakiś zastój u nas...![]()
cala nazwa to Kardiotokografia i moze wytlumacz ze chodzi o monitorowanie akcji serca płodu wraz z jednoczasowym zapisem czynności skurczowej mięśnia macicydziewczyny mam pytanko do tych "zagranicznych" jak po angielsku jest KTG ???bo po holendersku nawet nie chce mi się szukac ..
bo w czwartek idę do szpitala , więc chciałabym wiedzieć na co hhehehehe
ooo dobre wieści widzę .... bociany chyba jednak nie śpią![]()