Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Alex też od wczorajszej nocy daje mi nieźle w kość. Miniona nocka była straszna, Poszedł spać po kąpieli ok 21.30, pobudka była o 1.00, potem o 3.00 potem o 5.00 i następnie o 7.00- masakra, w dzień też niewiele spał, dzisiaj jestem nieprzytomna, właśnie tatuś wykąpał synka ja Go nakarmiłam i położyłam do kołyski spać, ciekawe o której się obudzi i jak minie dzisiejsza nocka.

jak dobrze pojdzie, obudzi sie ok. 2.00-3.00, pozniej ok 6.00 i 9.00. Lekko nieprzytomna jestem musze przyznac

i chyba bede musiala prywatnie gdzies sie udac zeby jakis specjalista przebadal mlodego, 19maja mamy kontrole kardiologiczna mam nadzieje ze chociaz tam zrobia jakies badania.
i tez wyglada na to ze musze przywatnie jechac bo mloda wystypki dostala, pediatra dal tylko zkierowanie na badannie ige i jest znowu podwyzszone czyli silniejsza alergia a bez testow niewiem na co, testy to i tak dopiero na jesien ale niewiem nawet czy zwiekszyc jej dawke lekow. Moja cora wazy 11,2kg i zpowodu tej pieprzonej allergi przestala przybierac wrecz schudla pol kilo
a zeby dostac sie do lekarza trzeba wywalic kase na prywatna wizyte +osobno placi sie za badania.