Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko śpimy i po cycu i przewinięciu kładę go do łóżeczka a on grzeczniutko usypia.I ona ma nad odbytem taką maleńką dziurkę i to może być przetoka do rdzenia kręgowego![]()
Gabi pierwsze slysze o czyms takim. Wojtas tez ma taka dziurkę, a pamiętam, ze chrześnica tez miała, ale w zyciu o jakichs dziwnych rzeczach typu przetoka nie slyszalam.![]()

Marcel nad pupką ma takie wklęśniecie. I ono taki troszkę sinawe jest. Ale pediatra to oglądał i powiedział ze to normalne i tak ma być.
. Już drugi dzień cały czas płacze i co 10 minut do piersi. Jestem załamana, bo w takim tempie nie wyrabiam z mlekiem. Mam cały czas miękkie piersi i już nie wiem o co chodzi. Dodatkowo mam ten stres, że jeszcze nie przybyła na wadze:-(. Czy to możliwe, że tracę pokarm? Może dałoby się to naprawić jakoś?

juz chcialam skapitulowac i m. po smoczek do apteki wysylac, ale wkoncu usnela o 22.40 i obudzila sie o 7.40

az nie moglam uwierzyc jak spojrzalam na zegarek, a tak ok 2.00 ja nakarmilam bo z cyca fontana, oczywiscie przec sen, bo dziecie spalo sobie w najlepsze. a niestety starszy brat tak jak u gabi punkt 6.00 wstaje, no i staly tekst "pobaw sie ze mna mamusiu"

i wez tu takiemu odmow jak jeszcze klapnie swoimi nieziemsko dlugimi rzesami
;-)

kolezanka tez potwierdzila, ze po hippie nic nie zauwazyla, a po tych ziolkach to pokarmu bylo, ze hoho

Trzymajcie kciuki za Kluche odeszły jej wody ale skurczy i akcji brak...