reklama

Kwiecień 2009

pewnie ze kciuki zacisniete, a chwile wczesniej pisalam, ze moze sie cos u niej ruszylo, bo sie nie odzywa, a tu prosze jest wiadomosc, mam nadzieje, ze szybko pojdzie i niedlugo na wiesciach z porodowek dowiemy sie jakiej plci uparciuch zamieszkiwal jej brzuszek:tak:

reklama
super :-) trzymam kciuki klucha :-)
kina powodzenia w szpitalu! :-) życzę jak najszybszego rozpakowania :-)
gosiaczek uroczy ci Twoi panowie :-)

mój mały dziś wyjątkowo dobrze spał :-) pobudka o 4-tej a potem 6:30 ;-) zwykle była jeszcze o pólnocy i ok. 2:00, więc rewelacja ;-) pewnie jednodniowa rewelacja :cool2:
a jutro jedziemy na weekend do rodziców M. i jestem przerażona jak sobie z tym moim łobuzem poradzę :-p

osa - dziękuję za poradę. Właśnie wybieram się na spacerek z małą, to nie omieszkam zajść do sklepu herbapolu :tak:
klucha - to super i btle szybko akcja się rozkręciła:tak:

hej,
wrocilismy z bioderek-stawy ok ale stopki troszke krzywe i musimy do tego pieluchowac:-(
poza tym pan doktor byl Arabem i nie bardzo moglam sie z nim dogadac:baffled::confused: az pielegniarka musiala przyjsc:nerd:
trszke jestem niezadowolona z tej wizyty i chyba ''poprawie''prywatnie.

KLUCHA przyj moocno i wracaj do nas szybciutko.Kciuki zacisniete.

Dziewczyny mam problem - moje dziecko chyba ciągle jest głodne:baffled:. Już drugi dzień cały czas płacze i co 10 minut do piersi. Jestem załamana, bo w takim tempie nie wyrabiam z mlekiem. Mam cały czas miękkie piersi i już nie wiem o co chodzi. Dodatkowo mam ten stres, że jeszcze nie przybyła na wadze:-(. Czy to możliwe, że tracę pokarm? Może dałoby się to naprawić jakoś?
Dzieci mają taki intensywne okresy wzrostu i wtedy potrzebuję więcej pokarmu. Może u was właśnie teraz tak jest.
A intensywność ssania jest dobra ? Bo ja zauważyłam ze Marcel czasem lubi se przy cycu posiedzieć i memla i memla jego. A ja go odstawie to se przypomina ze on sie nie najadł i płacz.
A na laktacje to kup sobie herbatkę. Ja pije takie z apteki. Jak wypije 3 dziennie to cyce mam tak wezbrane ze oho

Klucha kciuki zaciśnięte!!!

Ostatnia edycja:
Hejo

Mi dziś na wszytsko brak czasu, ehhh a jeszcze w niedziele muszę na chwilke do szkoły jechać na egzamin, a nic jeszcze nie umiem...

Gabi, Aniolek - mam nadzieję, że wszystko ok będzie

KLUCHA trzymam kciuki!!!!!

reklama
Szwedka,też u nas takie dwa dni były.Przystawiaj często,wypij ziółka,dzień,dwa i będzie ok.
Mi na umysł padło,ze mam za mało,wypiłam wczoraj hippa (z jednej łyżeczki) i dziś z nawałem walczę
Klucha-czekamy.
Buziaki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry