reklama

Kwiecień 2009

Dziewczyny,wiele z Was jest tu nowych na bb i jeszcze wszystkich spraw i dziewczyn nie znacie.
Jest taka dziewczynka Zosia i bardzo pilnie potrzebne są pieniążki na kolejną operację serduszka.
Zosia jest z nami od początku,pierwszą operację miała zaraz po urodzeniu,teraz kolejny etap i trzeba szybko działać.Zostały dwa miesiące.
Można coś wpłacić,albo zakupić na aukcjach na rzecz Zosiaczka,albo coś na aukcję podarować.Bardzo proszę:zawstydzona/y:
Zosia bedzie operowana w Monachium - potrzeba 20 000 EURO! Mamy tylko 2 m-ce czasu:(
Zajrzyj na aukcje na rzecz Zosi - może znajdziesz coś dla siebie!! - http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=2638693
www.zosianowak.grisha.pl
A tu wątek Zosiaczkowy
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/mala-zosienka-19775/index64.html#post3600950

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
Trzymajcie kciuki za Kluche odeszły jej wody ale skurczy i akcji brak...
Klucha...w koncu uparciuch wyjdzie ja obstawam ze o kobitka maluska taka zawzieta..haha..no a akcje napewno pogonia i pojdzie szybko
Dziewczyny mam problem - moje dziecko chyba ciągle jest głodne:baffled:. Już drugi dzień cały czas płacze i co 10 minut do piersi. Jestem załamana, bo w takim tempie nie wyrabiam z mlekiem. Mam cały czas miękkie piersi i już nie wiem o co chodzi. Dodatkowo mam ten stres, że jeszcze nie przybyła na wadze:-(. Czy to możliwe, że tracę pokarm? Może dałoby się to naprawić jakoś?

hmm..jak na moje to zaopatrz sie na wszelki wypadek w jakies mleczko..ale niepoddawaj sie z cyckowaniem tak jak pisza dziewczyny pij ziolka na laktacje ..mi tez herbatka hippa...dostarczala nawalu mleka ze osiedlenowordkow moglam wykarmic... wiec spokoj ..herbatki i cyckowanie jak najczesciej... zero stresu i nerwow bo ona blokuja laktacje a nawet moga doprwadzic do zaniku mleka

a co do wagi to moja kluska... w wtorek wazyla 3800 ..a wczoraj juz 3870... lakomczuch maly..

laktacyjnej herbatki miałam próbkę hippa i jak ją wypiłam to też mnie napełniło w biuście że ho ho... i tak sobie myślę że pora ją kupić żeby była w domu awaryjnie

W ogromnych bólach ale doczytałam:tak::tak:,ja herbatkę hippa piję bo mi smakuje:-D,takie skrzywienie mam i koperek też piję tak na zmianę.

Jak Klucha powije chłopaszka to będzie musiała zakupić dobre plakatówki żeby wózek przefarbować:-)...

Wczoraj pisałam że testuję soję,już nie testuję bo Tinę tak wysypało ze szok,z krostek zaczęło się jej sączyć takie coś aż ranki jej się robią:no::no:.Żeby nie było mi przykro to jeszcze rano jak zobaczyłam buzię to dzwoniłam do pediatry miała spuchniętą twarz a oczy ledwo otwierała plus sytuacji normalnie oddychała.Dodatkowa porcja syropku na alergię i letnie kompresy oraz zakaz eksperymentów gastronomicznych:baffled: i obserwować córę w razie zmian na gorsze do szpitala:szok:.W tej chwili troszkę otęchła i oczka jakby większe???Dziś śpi z nami bo sie boję...

mam wiesci od kluchy -jeszcze nei urodziła
jak do rana nasz uparciuszek nie wyjdzie będą wywoływac
to co? trzymamy kciuki dalej :-)

ja tez mam laktacyjna -jest swietna juz kilka razy mnie poratowała przy moim głodomorku ;-)

no my wrocilysmy z kontroli....Simran rosnie jak na drozdzach...Przy wypisie wazyla 3990g teraz 4090g czyli przez 3 dni prawie 4 przytyla 100g, bioderka ok, wszytsko ok tylko kazali uzywac balneum do kapieli

mam wiesci od kluchy -jeszcze nei urodziła
jak do rana nasz uparciuszek nie wyjdzie będą wywoływac
to co? trzymamy kciuki dalej :-)

ja tez mam laktacyjna -jest swietna juz kilka razy mnie poratowała przy moim głodomorku ;-)

Aż tyle czasu będą biedną Kluchę i jej dzidzię męczyć - a czemu mi się wydawało, że po odejściu wód to trzeba rozwiązać ciążę w miarę szybko...

Ja tam piję i hippa (choć mam wrażenie że niewiele daje) i ziółka z Herbapolu - i one naprawdę działają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry