reklama

Kwiecień 2009

reklama
SKUNKANKA - 100 LAT !!! Najserdeczniejsze zyczenia zdrowka dla Was obojga, sily i energii na codzienne zmagania oraz masy cierpliwosci....

Co do godzin pobudek - u nas identycznie :))

Lece bo mala sie zaraz obudzi a jeszcze musze pranie wieszac, wstawic nowe, mleko sciagnac i potem pedem po Oliwke do przedszkola. Do uslyszonka.

Skunkanka – wszystkiego naj, naj, naj! :-)

Dostałam kwiaty kupione przez internet. I lekko mnie szlag trafił. :wściekła/y: Trzy trójpaki – zgniłe, kilka innych – lekko połamanych, jeden komplet – nie doszedł. :wściekła/y: Na szczęście nie robili problemów z reklamacją i za tydzień doślą mi nowe w miejsce zgniłków i ten brakujący. Ale przez internet kupowałam ostatni raz... :dry:

madzia1989 u nas byl podobny problem z bolacym brzuszkiem i wyglada na to, ze po 3 porcjach herbatki koperkowej przeszlo jak reka odjal:tak: tez bylo tak, ze moja dieta byla bardzo "uboga" i juz sama niewiedzialam co jesc, zeby malemu nie zaszkodzic.. i wsumie jak zaczelam sobie az tak bardzo nie przybierac do glowy problem zniknal sam:tak: ostatnio bylismy u dziadkow i pozwolilam sobie na kotleta schabowego, ciasto z czekolada i przerozne salatkii Maksowi na drugi dzien nie bylo nic:tak:;-)

Dzisiaj znowu Dominika brzusio bolal a mi sie juz plakac chcialo,bo jem tylko kanapki z chuda szynka i albo ryz z jablkami albo gotowana na parze piers a On dalej sie meczy:zawstydzona/y::-(Juz sama nie wiem co mam jesc zeby mu bylo dobrze.Poradzicie cos kobietki??
Buziaki

Madzia, przecież bolący brzuch to niekoniecznie wynik Twej diety! Dziecko często łyka powietrze i potem nie może puścić "bąka", pręży się i brzuchol boli. Naprawdę nie ma co przesadzać z dietą, bo długo na tym ryżu nie dasz rady:) Wg mnie potrzebny dystans, luz, spokój, na pewno to, że się denerwujesz i chce Ci się płakać, nie pomaga małemu. Pisałyśmy o tym na wątku o opiece nad maluchami.

ja po spanku dziecko mnie uspiło;-) więc witam sie wypoczeta

męzus zupkę gotuje i ja mam chwile wolnego
moja niunia budzi sie ok 3-5 a pozniej miedzy 6 a 8 wiec luzik nakarmie i spanie dalej...

reklama
Witam się z wami serdecznie!
Skunkanka - sto lat!
Dziś miałam bardzo ciężki dzień:zawstydzona/y:. Aż mi się na psyche rzuciło:baffled:. Mam dość maleńka cały dzień marudna. Chyba jej brzusio boli, albo coś.
Mam zapytanie do dziewczyn, których maleństwa są pieluchowane Frejką - jak przewozicie swoje pociechy? Bo mi się malutka nie mieści w foteliku. Chyba muszę ją zdejmować na czas transportu.
Lecę poczytać co u was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry