Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Chyba muszę się przyzwyczaić
.
.
.

chrzciny tez robimy skromne tylko zaledwie 25 osobzmniejszyc sie listy niedalo bardziej.
moja alergia wrocila ze zmozona sila chodze kicham, smarkam i niemoge zadnych praktycznie lekow brac, kupilam sobie wielkie ciemne okulary zeby niebylo widac moich spuchnietych oczu, w domu sie niezamkne bo przeciez dzieci, ale juz zdecydowalam ze jezeli bedzie gorzej i caly czas sie bedzie nasilac to przestaje karmic, moje zdrowiie tez wazne, teraz jest 6 rano a ja juz smarkam i cala puchne:-(a co bedzie kolo poludnia.....trzeba teraz posprzatac i tak po 9 na spacer wyskoczyc zeby zaoszczedzic sobie opuchlizny

o 8 szybka konsultacja z lekarzem i zyrtek.Teraz to zaczynam się powaznie martwić bo u Kacpra astma ujawniła sie też w tym wieku

oby to było tylko uczulenie. 

Zuzia dostała krem robiony z witamina A i ten krem poskutkował bo chrostki zeszły w ciagu 4 dni. Ale pediatra musi obejrzec zuzie i przepisać mleko a także bedzie wazenie
no nic spadam sie umalowac i ogarnąć Zuzia leży sobie spokojnie a wiec jest szansa![]()

Generalnie Julian na spacerach śpi w najlepsze, czasem nawet ponad cztery godziny.czy wasze malenstwa tez na spacerach nie spia??? no moj maly wychodzi na spacer najedzony i spiacy....... ale po 5 min spaceru oczy jak 5zl i nie ma spaniado tego dochodza nudy i marudzenie a i czasem darcie ryjka na caly park ;-);-)
Ostatnio, jak byliśmy na zakupach odzieżowych dla mojego M, bacznie rozglądał się po sklepie i był bardzo zadowolony. 
Współczuję... :-(witam:-)
szczerze mowiac nie czytalam, bo nawet nie mam sily na nic:--
-( my od piatku, dzien w dzien zmagamy sie z mega kolkami i malo co pomaga:-
-
-( teraz Mlody juz ze zmeczenia padl, a ja wyjde np tylko do kibla i juz mi sie wydaje, ze znowu placze.. poprostu katastrofa jakich malo.. dzisiaj prawie caly dzien przeplakany i zadne sposoby nie pomagaja.. ah.. juz nawet nie mam sily pisac:-
-
-(
mam nadzieje, ze u was ok.. moze jutro bede miala wiecej czasu to poczytam zaleglosci..

(ostatnio 2 karmienia w nocy to standard, czasem w porywach są i 3
). Dzięki temu i ja mogę trochę poleniuchować, bo pewnie po południu będzie non stop aktywny i spragniony towarzystwa. ;-)
Malutka-zdrówka dla maluszka i dla ciebie,może nie będzie potrzebnay szpital???Oby wszystk było dobrze,trzymaj się a jak będziesz cos wiedziała to pisz.witam:-)
oczywiscie na wstepie skadam zyczenia wszystkiego nan naj naj z okazji naszego swieta..
szczerze mowiac mi daleko do swietowania, bo bylismy z Mlodym u lekarza na kontroli i mial byc szczepiony, ale nic z tego.. zamiast to dostalismy skierowanie do szpitala z podejrzeniem zapalenia pluc:--
-( do tej pory lekarka mowila nam, ze to swiszczenie to sapka niemowleca czy niedojrzalosc krtanii, ale dzisiaj czegos sie jeszcze dosluchala i skierowala nas na oddzial.. takze ja powodow do swietowania nie mam:-
-
-(
zmykam szykowac malemu rzeczy, o ile znowu kolka go nie dopadnie, bo to jego pora, a juz widze, ze marudzi:--
-(
witam:-)
oczywiscie na wstepie skadam zyczenia wszystkiego nan naj naj z okazji naszego swieta..
szczerze mowiac mi daleko do swietowania, bo bylismy z Mlodym u lekarza na kontroli i mial byc szczepiony, ale nic z tego.. zamiast to dostalismy skierowanie do szpitala z podejrzeniem zapalenia pluc:--
-( do tej pory lekarka mowila nam, ze to swiszczenie to sapka niemowleca czy niedojrzalosc krtanii, ale dzisiaj czegos sie jeszcze dosluchala i skierowala nas na oddzial.. takze ja powodow do swietowania nie mam:-
-
-(
zmykam szykowac malemu rzeczy, o ile znowu kolka go nie dopadnie, bo to jego pora, a juz widze, ze marudzi:--
-(