szczesliwa
Fanka BB :)
Ma-Dunia serdecznie zazdroszcze smigania z chustą-nie wiem czemu ale moja niunia jest anty...taka szkoda...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wiedziałam, że dwie pieluszki tetrowe (na wagę i do przewijania), chusteczki do pupy i pieluszka jednorazowa (ja wzięłam dwie bo Maks lubi tak na czyste podlać) miałam też podkład do przewijania.... my jutro mamy szczepienie i mam takie pytanie techniczne do mam, które już to przeszły ;-) jak najwygodniej ubrać malucha, żeby po wszystkim za bardzo nie tarmosić się z beksą? :-) w które miejsce będzie kłuty?
no i NAJLEPSZEGO MAMUŚKI![]()
mój tez był anty ale od wczoraj smoka potrafi utrzymać w buzi - zasługa tatusiamoja jest anty smoczkowa ale to i dobrze
po drodze kupilismy caly zestaw lekow jakby byla goraczka albo spuchlu udka i lapka ale widze ze jest wszystko w porzadku.
, albo jak są te dziurki to przez nie przeciągnąć sznureczek i dookoła głowy
. Mój Karol bez smoka się nie obejdzie, zachowuje się jakby miał ADHD, a smoczek działa na niego kojąco i go uspakaja, po trzecim miesiacu będziemy go mocno ograniczać.
, a w drodze do domu mój P. razem z Karolem kupili mi z okazji dnia mamy nosidełko, z usztywnianym zagłówkiem, fajna sprawa, praktycznie do użytku już za niedługo :-)
- Julek przechodzi samego siebie - dziś to chyba nie zapłakał ani razu
to dziecko odpukać jest niemożliwe i rozumiemy się bez słów;-) jak nie śpi to leży sobie cały zadowolony i uśmiecha się do wszystkich wkoło
a jak pupcia goła to już w ogóle pełnia szczęścia;-)