malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
a ja wzielam sie na sposob, wsadzilam wlasnie Mlodego do lozeczka, dalam mu misia i puscilam odtwarzacz na telefonie
muzyka mu leci caly czas i poki co sie uspokoil;-) coprawda jak es przychodzi to sie zlosci, bo muzyka sie wylacza, ale narazie dziala
hi hi
a co do ogladania czegos na komputerze to mialam wczoraj ubaw z mezusia jak opowiadal kuzynce, ze Mlody lubi ogladac rozne rzeczy na kompie, a dokladniej mial na mysli to, ze ogladali wczoraj chwile filmik o Michaelu Jaksonie.. nio i on opowiada, jaki Mlody to grzeczny, jak oglada z zaciekawieniem i wogule, na co ja stwierdzilam, ze film go niewiele interesowal, za to sluchal tego jak tatus film komentowal
hi hi
muzyka mu leci caly czas i poki co sie uspokoil;-) coprawda jak es przychodzi to sie zlosci, bo muzyka sie wylacza, ale narazie dziala
hi hia co do ogladania czegos na komputerze to mialam wczoraj ubaw z mezusia jak opowiadal kuzynce, ze Mlody lubi ogladac rozne rzeczy na kompie, a dokladniej mial na mysli to, ze ogladali wczoraj chwile filmik o Michaelu Jaksonie.. nio i on opowiada, jaki Mlody to grzeczny, jak oglada z zaciekawieniem i wogule, na co ja stwierdzilam, ze film go niewiele interesowal, za to sluchal tego jak tatus film komentowal
hi hi
- super zmiany i bardzo podoba mi się wątek z linkami. A miało być jeszcze połączenie wątków cyckowych?
Sadzę, że warto stworzyć miejsce na pogaduchy na tematy, które chcemy poruszać tylko w zamnkniętym gronie. 

ostatnio to juz nawet w wozku ani w samochodzie nie spi, tylko patrzy dookola i sie na wszystko dziwi
a tu prosze, jednak w pojedynke sie dalo;-) nio, ale jak sie za to bralam, to z przekonaniem, ze rozgrace pol pokoju, ale choc bedziemy mieli motywacje, zeby wkoncu je obnizyc..
Ja bylam w szoku,bo oprocz wozka i jedenj koszuli do tej pory mu nic nie kupowali...w prawdzie ja chialam kupic mate fisher price a oni campola kupili no ale darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby jak to stare dobre powiedzenie mowi:-)