Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tylko niech ci to w nawyk nie wejdzieJa się dzisiaj wyrwałam i poszalałam - pojechałam na stacje benzynową hehe:-)
Spokojnego wieczora życzę!!!

bo jeszcze przywykniesz i coooo???Tak szczerze to ja... korzystam ze ściągidiabliczka dziękuje za zyczonka dla córci na 4 miesiące (ale masz pamiec co do godziny urodzenia...podziwiam!:-))
Jak zaczynam dzień oczywiście od wejscia na bb ;-) zaglądam na wątek Kwietniowe mamy i ich maleństwa, czy aby dzisiaj któreś z wielkich małych ludzi nie ma swojego wielkiego święta
Lubię pamiętać o innych
Wow!!! :-) Pamiętam dobijanie do tysiąca... :-)Laski, jeszcze 3 strony i mamy 2000![]()
Za co mandat?a my wlasnie wrocilysmy z miasta pozaplacane rachunki i mandat tez i jestesmy 400 e lzejsze

Kamile nie ja, nie ja!!! ja kupiłam to, co pokazałaś w "kup teraz", tam jest jeszcze jedna![]()
No ale nie ma co plakać nad rozlanym... zwinęłam ostatnią na kup teraz (ponagliłaś mnie
) 

No i kurna będę tankowaaaaaaaać:-)Tylko niech ci to w nawyk nie wejdziebo jeszcze przywykniesz i coooo???
Dobranocka !!!!

No i kurna będę tankowaaaaaaaać:-)
Kamile no to gratuluję zakupu
A mnie naszło i kopiuję swoje posty od początku, bo to w sumie jak pamiętnik.. i tak podczytuję o naszych smakach, skróconych szyjkach, skurczach, obawach... i strasznie mnie wzruszają niektóre teksty... a rozbawiło mnie, jak się martwilam, że kolorowe pieluchy flanelowe się spierają i płowieją - teraz to się tylko zastanawiam, jak sprać marchewkę, żeby jej za bardzo nie było widać![]()

)Oooooo właśnie udało mi sie na 2000 wskoczyć. Huuuuraaaa
):-d:-d:-d:-d:-d:-d(kot mi wisi na obrusie właśnie, ale to obrus teściowej)