Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie wiem, jak to ugryźć, bo będę musiała go zbierać z łóżka, bo będę go wozić z całym majdanem do mamy, dla mnie pobudka o 5, a dla niego najlepiej by było o 6 jakby się nauczył przesypiać noce, wtedy tylko cyc, zmiana pieluchy i jedziemy, przeraża mnie to okropnie, ale dziecka budzić w nocy nie będę, chyba pozostawię jak jest i poczekam aż samo się unormuje - musiałam trochę pomyśleć na głos - ale jeśli macie jakies pomysły w tym zakresie, bardzo chętnie wysłucham

Za co mandat?
!
Wiesz, ja też się zastanawiam jak to zorganizować, bo ja będę chodzić tydzień na 11.30, a tydzień na 6.00:-) witam się z wami na 2000 stronie
aha, cieszę się że z Filipkiem lepiej,
Viola, ale ten czas leci, już 5 miesięcy, całusek dla Twojego szkraba
dziewczyny mam straszną myślenicę, niedługo pewnie jak część z was wracam do pracy i się zastanawiam nad jakimś unormowaniem młodego.... nie wiem czy to w ogóle wykonalne, czy po prostu zostawić jak jest a wyjdzie w praniu, z tym że ja chodzę na 7, więc nocną pobudkę młodego, która teraz jest o 4 (pare tygodni temu była o 5, więc było idealnie) musiałabym przesunąć wcześniej np na 1, i potem żeby budził się o 5, a jak nie pójdzie spać o 1, to już w ogóle nikt nie wyspany będzie, nie wiem, jak to ugryźć, bo będę musiała go zbierać z łóżka, bo będę go wozić z całym majdanem do mamy, dla mnie pobudka o 5, a dla niego najlepiej by było o 6 jakby się nauczył przesypiać noce, wtedy tylko cyc, zmiana pieluchy i jedziemy, przeraża mnie to okropnie, ale dziecka budzić w nocy nie będę, chyba pozostawię jak jest i poczekam aż samo się unormuje - musiałam trochę pomyśleć na głos - ale jeśli macie jakies pomysły w tym zakresie, bardzo chętnie wysłucham
a dziś jedziemy na kontolne usg główmki, które zalecili po szpitalu, mam nadzieję że jest ok, więc prosze o kciuki
lecę po wątkach póki jest czas
- po takich pobudkach, to sory bardzo, tylko ja rano będę wszystkie zrywać, Emilę do przedszkola, Majkę do babci, a sama do pracy
- koszmar wolę na jakiś czas odstawić te myśli.
.
co radzicie? od wczoraj juz tylko na bebilonie 1 ale takie grudki na pleckach i ramionku są :-( czy powinnam poczekac jeszcze troche i dopiero dac Pepti? krostki sa tez w okolicy zgiecia rączek
skopiowalam tekst bo pare stron wczesniej nikt mi nie odpisał