Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja poproszę. Dzięki Mandarynka. :-)Jeśli któraś z was by chciała to jej prześlę. Mam jeszcze wasze adresy z listy, która była rozsyłana przed porodami.

No ale póki się uśmiecha i zachowuje w miarę normalnie to się nie będę martwić. :-)

Evelyn - kuruj dobrze swoją mała bidulke. 10 dni to jakas dluga droga ku ozdrowieniu, z ciekawosci zapytam co wam lekarz przepisal? .
, a dzisiaj rano znowu przyszła teściowa do leny i mi wyrzuty robi że powinnam byc w domu i dzieckiem sie zająć i takie tam. Przecież wiem że powinnam byc w domu ale co ja mam zrobić jak mam taką sytuacje, a przeciez nie jest w domu z obcymi osobami
i znowu przez nią becze nawet teraz :-( już mnie to chyba zaczyna przerastać.
wrócił mokry jak woda
ja sobie tez zamówiłam kalosze, bo coś czuje, że inaczej się nie da z tą pogodą 

najbardziej to się obawiałam jak Mąż położy ich spać, bo Olek jest przyzwyczajony, że ja go kładę spać, no ale Tatuś poradził sobie ;-)
no i zamówiłam na 2/3lata i nawet Olek by ich na dupkę nie wcisnął
na szczęście można wymienić... są naprawdę ładne!!!
zrobiłam zwrot...

no i wolę chodzić do fryzjera, bo to zawsze jakaś odskocznia - tym bardziej, że chodzę 3 razy do roku 
mojemu pazernemu bratankowi kupiłam na gwiazdkę 

to owszem jak skradną z klatki, to dostanie się odszkodowanie, ale jak ma się klatkę ubezpieczoną 

i koniecznie dziewczynkę ;-)
) i ona wziela mała i prawie 2h sie nia opiekowala, lacznie z podaniem na kolacje słoiczka. Szymek jej dzielnie pomagal do przyjscia taty. 

A kolejne dziecko po 10 latach na prawde polecam