Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ma Dunia moj chlopczyk tez mial w tamtym tygodniu 30 cm a nóżki były tez mierzone,jestem w 22 tygodniu i te wymiary sa odpowiednie, wiec nie ma obaw a im wieksze dziecko tym mniejsze ryzyka choroby
Dziewczyny jak nie macie co do roboty to zajrzyjcie na stronke troche poezji na chlodne dni Czex - Onet.pl Blog ;-) kolega prosil o komentarze bo nie czuje sie pewny co do swojej poezji
Cześć, witam się po baaaaaaaaardzo długiej nieobecności
Bardzo Was przepraszam, wiem, że się martwiłyście...ale tyle rzeczy się działo, musiałam wyszkolić dziewczynę, która zastapiła mnie w pracy, Daria chorowała (ja też) a potem zaczęłam nadrabiać zaległe bieganie po sklepach. No i dzień za dniem mijał.
Teraz jestem na zwolnieniu ale nadal w pędzie, ciągle gdzieś biegam, coś załatwiam a jak już jestem w domu to też ciągle jakieś zajęcie sobie wynajduję
Całuję Was wszystkie gorąco i pozdrawiam
Gabi - daj znać jak najszybciej. Mam nadzieję, że wieści będą dobre
Hej,ja siedze w domku.Zjadłam właśnie omleta z dżemem jagodowym...pycha....mój M pojechał dokupic pare rzeczy do kuchni i zawięść paczki dla pewnej rodizny.Ja na glukoze pójde chyba jutro bo wizyte mam między świętami a sylwestrem. Gabi trzymam mocniótko kciuk!!!!
Cześć dziewczynki.
Witam wszystkie nowe oraz po dłuższej nieobecności:-)
Dziś byłam na wizycie u lekarza i wszystko jest ok.
Mój chłopczyk rośnie sobie zdrowiutko i nie ma żadnych wad. A został przebadany w wzdłuż i wszerz :-)
Teraz waży 430g. A tak się spryciula ułożył ze nie można było mu ładnego zdjęcia zrobić :-(
Ale nic pójdziemy następnym razem to może się uda.
A ja brykam i skacze i nie wiem kiedy się już naciesze wszystkim :-) Gabi trzymam kciuki za ciebie i córcie. nenius ciesze się ze sie pojawiłaś. Jak wszysytko podoganiasz to moze będziesz miałą więcej czas. Chodz świeta idą :-)