reklama

Kwiecień 2009

Dobry wieczór wszystkim :-) my już w domku, podróż minęła zadziwiająco dobrze :-)
mój skarb zdążył mnie już oczywiście wkurzyć ;-) wypinam sobie dumnie brzucha, żeby się pochwalić jaki jest duży po tych 2 tygodniach a ten z głupim usmiechem pyta czy te uda to mi będą jeszcze rosły? :wściekła/y: niby taki żarcik, ale byłam gotowa go udusić ;-):-p

Cześć dziewczyny:)Jak Wam minał weekend?Jak poszły egzaminy??Ja na szczęscie zaliczyłam i to bardzo dobrez bo dostałam 5:)Jeżeli chodzi o mojego dzidziusia to rusza się zcesto rano i wieczorkiem ale w ciągu dnia jak siedze to tez go czuje:)Pozdrawiam
Gratulacje :-) ja wróciłam z 4+ :-D coś genialne te kwietnióweczki :tak:

Witam w naszym gronie nowe kwietniowe mamusie :-)

reklama
Witam mamusie :-)
Dziękuje za trzymanie kciuków, egzamin z biochemii był ciężki, wyniki dopiero w przyszłym, tyg., ale mam mieszane uczucia, ws umie najważniejsze, że mam już to za sobą i angielski zaliczony na 5!:tak:

Dziś dzień mi zleciał na odwiedzinach, byłam u siostry i chrześniaka i zaprosił mnie na swoje 6 urodzinki w sobotę, a pomyśleć, że tak niedawno nosiłam go na rączkach, karmiłam mleczkiem, lulałam i przewijałam, a teraz już taki kawaler z niego, tak szybko ten czas leci.:szok::szok::szok:

Moja dzidzia nienależy do bardzo ruchliwych, ale codziennie daje o sobie znać, chociaż kilkoma kopniaczkami, takie to cudne nie do opisania uczucie…. :-)

Witam wszystkie nowe kwietniówki

Gratuluje wszystkim zdanych egzaminów

Pozdrawiam

nadii1 te nasze dzidzie z 22 kwietnia to takie juz chyba ruchliwe sa:) czyz to nie piekne:)

[url=http://www.suwaczek.pl/]
085cd3b6f5.png
[/url]

Hej dziewczyny!!!

Ja po wczorajszym spaniu do 9 wracam dziś do normalności, czyli 5 a u mnie oczy jak 5zł i o dalszym spanku mogę zapomnieć. Kurcze jak mi się marzy spanie do 10 :-(

No nic przeżyje to jakoś. :tak:

Dziś wiozę mężusia do pracy a potem na 11 mam wizytę kontrolną u położnej. UUU już się boję stawać na wagę :baffled:

Wybiła 6 więc idę robić herbatkę ;-)

Miłego dnia!!!

Hej dziewczynki. Byłam wczoraj na zakupach i kupiłam herbatę Lipton ekspresową 100sztuk. Do herbaty dołączona gra logiczna:-):-):-) Siedzieliśmy z mężem do 3 w nocy:szok: Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!! Super jako dodatek do prezentu. Kupowałam w Stokrotce.
Miłego dnia

reklama
Hejka!!!
U nas wreszcie ciut normalności, bo Tuśka poszła na Jasełka do przedszkola:-)
Mam do niej dołączyć, ale nie wiem za bardzo jak bo szef chce zrobić naradę z ksiegowością:dry: i nie wiem kto wejdzie do kasy, ale ogólnie mam to gdzieś:wściekła/y: bo chora w pracy siedzę- nie ma kto wejść na dłużej:no: a kiera wielce chora w domku siedziała 3 dni:baffled:. Tak wiec dziś o 10.00 będę z moją Córeczką :tak:bo nie zawiodę szkraba, który przez prawie miesiąc nie był w przedszkolu- ciągle chorowała:baffled: Dziś jest szczęśliwa a ja chcę dzielić z Nią radość!!!!!
Miłego dzionka wszystkim!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry