reklama

Kwiecień 2009

Hej dziewczyny:)) Witam wszystkie nowoprzybyłe kwietniowe Mamuśki:), nie nadążam za wami, bo nie mam zabardzo czasu a tu się tyle dzieje i jest nas już tak dużo:-):-):-), u mnie jak narazie mdłości troszeczkę ustąpiły ale wstręt do jedzenia nie:(, pozatym też pobolewa mnie brzuch nawet dziś w nocy nie mogłam przez to spać, pozatym wszystko w porządku i już nie mogę doczekać się poniedziałkowej wizyty u ginka żeby posłuchać serduszka mojej malutkiej kruszynki:)). Wczoraj była u mnie koleżanka która jest w 12tc, termin ma na 3 marca i na zdjątku widać już główkę i rączki..cudnie to wyglądało:)) ja już nie mogę się takiego widoku doczekać..pozdrawiam wszystkich i papa:-):-)

reklama
Hej Dziewczyny!!
No to mam pierwszy dzień w pracy po urlopie za soba......nic mi sie nie chciało robić. Szef na Dzidziową niespodziewajkę zareagował ok, kazał sie oszczędzać i takie tam - ja pracuję w laboratorium to muszą mi trochę niektórych rzeczy ograniczyć. dalej jestem głodna, nie wymiotuję ale chudnę identycznie jak w pierwszej ciąży (w sumie wtedy porywajace +1,5 kilo, ale ja trochę miałam problemy z wątroba - cholestaza - to na diecie nie było na czym tyć. :-)). Przy poronieniu było fatalnie od początku więc chyba w sumie jestem dobrej myśli, ale coś tam "czuwa" we mnie...
Ale muszę się wziąć za przygotowanie Młodego do przedszkola.......w końcu to juz niecałe 2 tygodnie....... ;-)
Czy to sie trzeba prosić o to podforum Kwiecień 2009 czy jak??
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Kwietnióweczki!!

Ale sie znów rozpisałyscie.... :D
U mnie narazie mdłosci nie ma (na szczescie - odpukac!!!) ;)
Jesli chodzi o kg to z 1 na 100% mam do przodu :) Mimo,ze brzucha nie widac....to jak siedze..to czuje,ze mnie spodnie cisną... ;)

u mnie jutro zaczyna się 8 tydzien :D

Cześć laski.A ja jestem bardzo chora.Czekam na wyniki krwi (jeszcze godzinę) i mam dzwonić do laryngologa.Mam się liczyć z tym,że wirus uszkadza płód.:zawstydzona/y:

Niczka,każda infekcja jest bardzo groźna na tym etapie,a szczególnie wirusowa.Leków to nie ma za bardzo na wirusy.Zatoki mam zawalone i gardło i uszy.A w maju miałam operację zatok,miałam nadzieję,ze sie znowu nie rozwalą.Ja już jedną ciąże straciłam...

reklama
Niktosiaa pewnie dlatego, że moja jest dwa tygodnie starsza:-)

A jeśli chodzi o liczenie to według mnie ja skończyłam siedem tygodni ciąży i zaczęłam ósmy. No bo jak zachodzimy w ciążę to jesteśmy w pierwszym tygodniu a nie zerowym:confused::confused: Przynajmniej mnie się tak wydaje.
Ale niech każdy liczy jak mu się podoba:-)

Saaraa sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Chciałam Cię pocieszyc, bo 9 tydzień brzmi bardziej dumnie niż 8;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry