Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak w Pruszkowie to prawie jesteśmy sąsiadkamija jestem z okolic Warszawy
W Pruszkowie, biurowa praca, przy kompie![]()
Mój M jeszcze jak nie wiedzieliśmy, że Fasolek już rośnie w brzuszku z pokorą tylko dokupował śledzi, a ja też nie przepadałam za śledziamiKiedys myslała,ze te zachciewajki co do jedzenia to wymysly kobiet w ciazy...teraz wiem,ze to prawda![]()
A teraz mi chyba przeszło.Trzymam kciuki. Te naturalne rzeczy to chyba teraz najlepsza rzecz jaką możesz sobie aplikować. Wcinaj jeszcze duuuuuuuuuuuużo czosnku. WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZECzyli czekanie.Cebula.Miód.Cytryna.Łóżko.Ble. (kto się zajmie dzieckiem?).
Ledwo żyje,ledwo mówię,na oczy nie widzę.Trzymajcie kciuki.Pa.

ja ostatnio na śniadanko zajadałam bułki z powidłami i kiszoną kapustę
, nie wspominając o tym, że małż od 8 rano jeździł po sklepach szukając powideł i kiszonej kapusty
)
Ale sie znów rozpisałyscie....
U mnie narazie mdłosci nie ma (na szczescie - odpukac!!!)
Jesli chodzi o kg to z 1 na 100% mam do przoduMimo,ze brzucha nie widac....to jak siedze..to czuje,ze mnie spodnie cisną...
u mnie jutro zaczyna się 8 tydzien![]()

Cześć laski.A ja jestem bardzo chora.Czekam na wyniki krwi (jeszcze godzinę) i mam dzwonić do laryngologa.Mam się liczyć z tym,że wirus uszkadza płód.![]()
Hej,wyniki oczywiście...zaginęłyno ale już mam crp,ob,leukocytoza,wszystko w górne granice normy,czyli nie tak tragicznie.Czyli czekanie.Cebula.Miód.Cytryna.Łóżko.Ble. (kto się zajmie dzieckiem?).
Ledwo żyje,ledwo mówię,na oczy nie widzę.Trzymajcie kciuki.Pa.

hej
Też jestem kwietnióewczkąi to po raz drugi
mam synka Igorka 2 latka i 4 miesiące i teraz tak jak MYFA licze bardzo na dziewuszke
bardzo bardzo
Terminu porodu jeszcze nie znam bo jeszcze nie byłam u lekarza ale według mnie tak koniec kwietnia
Jestem szczęśliwa i mężuś również a synek czeka na siostrzyczke lub braciszka
Pozdr:-)awiam dziewczyny i rzeczywiście trzeba założyć wątek kwietnióewk![]()
Witajcie :-)
chciałam się przywitać ja także jestem Kwietniówką, to będzie nasze pierwsze dziecko z czego bardzo się cieszymy,
obserwuje ten wątek od początku a nie pisałam bo czekałam na dzisiejszą wizytę u lekarza potwierdzającą czy wszystko jest oki, no i jest oki :-)
termin mam na 1.04.2009 hehe ciekawe czy dzieciątko zrobi mi prima aprilis
miłego wieczorku wam zycze![]()

Huraaaaaaaaaaaa. Mamy w końcu podforum:-):-):-)

Jak w Pruszkowie to prawie jesteśmy sąsiadkami![]()

Witam wszystkie przyszłe mamy! Jestem na forum marcowym - termin 31 marca 2009, ale ostatnio pani doktor powiedziała mi, że na pewno kwiecień // OM 24 czerwca //.
Postanowiłam zatem przywitać się z Wami:-). Jestem po wizycie na USG. Pod koniec 7 tyg. widać już było serducho. Samopoczucie w kratkę: mdłości, torsje i spanie non stop:-). Jutro wizyta u lekarza i analiza pierwszych badań.
Życzę nam wszystkim spokojnego przejścia przez te 9 miesięcy!
Gabi trzymaj się i zdrowiej szybciutko)
ja bardzo się martwię bo wczoraj wieczorem podczas kąpieli dość mocno pokopał mnie prąd, jeszcze do tej pory mam zcierpniętą rękę, boję się czy to nie miało jakiegoś wpływu na kruszynkę i jej malutkie serduszko( mam nadzieję że nie, a może któraś z was wie coś na ten temat? Okropnego miałam stracha nie mogłam się uspokoić chyba przez 2 godziny..
Hej,ja chora,dziecko chore,odezwę się jak przeżyjemy.Pozdrawiam.Pa.
czesc dziewczyny! wreszcie upragnione kreski! wczoraj miałam wizyte u gin termin mam na 19 kwietnia, nie wiem jak to bedzie własnie mieszkanie kupilismy... ale jak Bóg dał dzieci to i na dzieci daa jak sie czujecie?
mnie od ukochanej kawy odrzuciło...słodkiego jak kochałam tak bym mogła sie stołowac w mcdonaldzie...choc ta przerażająca wizja dodatkowych kg....a jak Wy sie czujecie?
i to chyba na tyle na razie.