reklama

Kwiecień 2009

reklama
woooow
tak wyraznie widac?
myslalam ze to jakas kropeczka bedzie?
a jestes pewna ze to nie pepowina? :-D
ladnie obdarowany w takim wypadku :-D hehehehe

a co do ubranek
to jesli moja corcia postanowi zostac synkiem to po urodzeniu wystapi tak czy siak w rozowej wyprawce :-D

no wlasnie widac tak wyraznie ze to musi byc chlopak chociaz tesciowa przypuszcza ze to moze byc pepowina:P ale ja czuje ze to raczej bedzie mezczyzna:) i taka mam nadzieje:-)

no to jakby co bedziesz miala rozowego chlopczyka:)))

Didi udanej podrozy.:-):-):-)witam was dziewczyny. sylwester byl udany tylko wczoraj calt dzien lezalam bo bolalo w dole brzuch.wzielam nospe a wieczorem wpadlam w placz poprostu moj humor byl fatalny jestem jakos okropna dla wszystkich.a dzis naszczescie nie boli ale tez leze caly dzien.:angry:

Gosiaczku my mamy takie samo siusiakowe ujecie:biggrin2: nie wierze zeby "odpadl" po porodzie!!!! to nie pepowina na bank .U mnie 3lekarzy potwierdzilo ptaszka wiec ja nie mam watpliwosci :no:
Gabi jestem pelna podziwu dla Twojej wiedzy medycznej :nerd:!!!! Majac taka przyjaciolke jak Ty to nawet nie musialabym chodzic do gina;-)
A ja dzis mialam straszny dzien na prawde.Poszlismy na drone zakupy do tesco a tam kolejki jak na dworcu glownym-no straszne.Wiec podeszlam do pani z biura obslugi kienta zeby sie spytac czy sa kasy dla uprzywilejowanych i okazalo sie ze oczywiscie sa.Zrobilismy male zakupy (bo oczywiscie chcialo mi sie zaraz siusiu) do kasy i sie zaczelo...Najpierw zapytalam grzecznie kto z oczekujacych jest inwalida lub kobieta w ciazy.Oczywiscie okazalo sie ze nikt wiec podeszlam na poczatek kolejki.Tam stojace baby stwierdzily ze przed chwila 3 takie jak ja musialy przepuscic i ze juz przesadzamy.Ale moglam stanac jako trzecia.Dziewczyny---komentarzy bylo bez liku--mialam ochote wrzasnac do tej choloty ze to oni stoja nie tam gdzie trzeba!!!po to sa "kasy dla uprzywilejowanych" wiec trzeba sie liczyc z tym ze takie osoby tez kupuja w sklepie.Brak slow ale stwierdzilam ze nie ma co sie wdawac w klotnie bo zaraz to na prawde bede inwalidka jak mnie spiora na kwasne jablko.No wiec wrocilismy do domu a tam w skrzynce wyrownanie z gazowni 350pln :szok: platne do 6.01......nie dosc ze sie placi w terminie to jescze cos takiego.To jak oni to naliczaja?a niech to szlag

Szcześliwa, Frezja - to widzę że mamy podobne podejście :tak:

Gabi - ciekawe co piszesz o tej luteinie:sorry2: mój gin twierdził, że działa rozkurczowo i jest zdrowsza od nospy:confused: w sumie ja się tak po niej czułam - ale wiadomo - połowa leków to efekt placebo;-):sorry2:

aniolek - my też na sankach poszaleliśmy:-D, ale ze śniegiem w Poznaniu słabiutko

co do płci - u nas też niby na 100% chłopak, ale kto to wie:-D mamy okazałe zdjątko z profilu:-D w sumie nam jest obojętnie - mamy dużo ubranek po synku - a jakby była córeczka to poprostu dokupimy coś dziewczęcego:happy:

Bluebell no to jak masz takie samo ujęcie to nie może być pomyłki, na ostatnim usg nie było widać bo miał wyprostowane nóżki. W takim razie dalej kupuję niebieskie i męskie rzeczy.

Niktosiaa- witaj po długiej nieobecności.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry