Kiziola
Mamusia Emi i Mai
Hej Ewelyn - mam podobną sytuację i też siedzę na L4. Co do napięć brzucha, to relaks i nuda pomagają oraz od czasu do czasu no-spa. Moja córcia jest tak ułożona, że drętwieją mi nogi i mam częste skurcze (nóg oczywiście). chodzę jak terminator - silnie uciska pachwiny, ale grunt że z nią jest ok.
Koga i Gabi - co do lektur przygotowawczych - to mam przerobione niezliczone pozycje np. Basia i nowy braciszek, Frankliny ..., New Born - z USA - fajna obrazkowa, a w zasadzie ze zdjęciami i kolejnością zdarzeń itp. Ale myślę, że z uczuciami jest jak z pudełkiem czekoladek.
Dziś przygotowałam szufladę dla malutkiej i kupiłam przez allegro koszulę oraz majtki jednorazowe. - bierze mnie. Troszkę się waham, czy sięgać do pawlacza po małe ciuszki w kwestii przeglądu.
Co do Ladys - to jest na Grochowej, a w dole Pruszynka. Pozdrawiam
Koga i Gabi - co do lektur przygotowawczych - to mam przerobione niezliczone pozycje np. Basia i nowy braciszek, Frankliny ..., New Born - z USA - fajna obrazkowa, a w zasadzie ze zdjęciami i kolejnością zdarzeń itp. Ale myślę, że z uczuciami jest jak z pudełkiem czekoladek.
Dziś przygotowałam szufladę dla malutkiej i kupiłam przez allegro koszulę oraz majtki jednorazowe. - bierze mnie. Troszkę się waham, czy sięgać do pawlacza po małe ciuszki w kwestii przeglądu.
Co do Ladys - to jest na Grochowej, a w dole Pruszynka. Pozdrawiam
.synek chyba spi bo brzuch spokojny ale boli i ciezko cokolwiek zrobic.Nospa cos nie bardzo dziala
mecze sie ..........
).