• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Dzień dobry kobitki.

Ja dziś od niepamiętnych zcasów spałam jak dziecko, mimo że dwa razy leciałam siku to i tak jest oki bo po powrocie do łózia zaraz zasypiałam :-D a wstałam 8:30 :szok:
Teraz siedzę i myślę jaką zupkę ugotować bo nie mam pomysłu żadnego :no:

Miłego dzionka ;-)

Ja też sie witam.U nas też mroźno a ja musze z psem wyjść <brrr>Do tego noc już druga nie przespana bo ząb dokuczał.Jutro mam wizyte u dentysty to pewnie zaradzi cos na to ale jak ja wytrzymam kolejna noc....:wściekła/y: starałam sie nie brac zadnych lekow do tej pory ale chyba tej nocy wezme paracetamol:zawstydzona/y: tylko najpierw musze kupic...
Dzisiaj szkoła rodzenia.
Szczęśliwa ty chyba też dzisiaj zaczynasz???
Ide na spacer.

Cześć dziewczynki :)

Daria w przedszkolu, ja już wróciłam z kościoła i rozgrzałam sie kawką (a było po czym bo termometr pokazywał -26 stopni :szok:). Zaraz biorę się za sprzątanie :tak:

Buziaki

Kamile85 ja też nieznosze kredytów...takie czasy...bierzesz mniej spłacasz tyle, że szok....

Aniołku trzymaj sie dzielnie...

Aniu ja też dzis zaczynam szkołę rodzenia :-)

a tak w ogóle to sie witam kochane!:-)

wszystkie powoli zaczynamy szkole rodzenia z tego co widze

tylko dlaczego mi wyznaczyli na 16 lutego pierwszy wyklad?
teraz mam chodzic na zajecia gimnastyczne?
Wy tez tak macie?

Witam, ja ostatnio mam tutaj zaległości. W czytaniu i pisaniu. Wczoraj miałam robioną glukozę 50/60. Na szczęście wynik dobry, tylko to siedzenie w przychodni zabija. Przeczytałam całą gazetkę.

czesc dziewczynki,
wczoraj byo ze mna naprawde kiepsko,M.wysmarowal mnie kamfora i jakos bylo.Spalam jak kamien i nawet nie wstalam do toalety.Dzis jest ok tylko przeraza mnie pojscie do pracy a mam na 16...:baffled:
Bubasku Twoj pierwszy wyklad wypada akurat w moje urodziny :-D a mama smieje sie ze 28 lat temu (:szok:) tez byl wtedy poniedzialek....
Szwedka uczuleniem sie nie przejmuj i spokojnie napij sie wapienka.Gdybym miala wypisac tu liste produktow na ktore jestem uczulona to trzeba by bylo osobny watek stworzyc ;-) (np.cielecina,jablka,brzoskwinie---generalnie wszystkie pestkowe owoce,orzechy,itd itp.)Od jablek np puchna mi niemilosiernie usta i przelyk :-D
Kamile ja tez ostatnio w temacie kredytow---sprawdz PKO BP ja tam bralam i baaardzo taniutko wyszlo-tez od dosc duzej kwoty

reklama
Witajcie kobitki :rolleyes:
Ja dziś niewyspana, całą noc się wierciłam, nie mogłam miejsca sobie znaleźć…:angry:
Na dworze dziś mroźno, jak wyszłam po zakupy to stwierdziłam, że tylko do spożywczego i do domku się grzać.
Lecę sprzątać i prać
Trzymajcie się cieplutko :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry