Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odpoczywaj, Ewelyn_m. :-) Cieszę się, że z dzieckiem jest wszystko w porządku.chciałam tylko powiedzieć że ostatnio źle sie czułam strasznie bołam mnie kręhgosłup, brzuch i nogi mi puszną i byłam dzisiaj u lekarza i dał mnie na L4 wyszły mni złe badania jakiegoś chormonu mi brakujei brzuch mi twardnieje i jek będzie bardziej twardy to jade do szpitala
:-( i musze odpoczywać. Ale lekarz powiedział że z dzieckiem wszytsko ok dobrze sie rozwija moja córeczka
także to jest chyba najważniejsze a reszte jakoś przemęcze.

Witam serdecznie! :-)Witam. Mam na imię Ania i w kwietniu będę mamą. Termin mam na 23 kwietnia. Pozdrawiam serdecznie wszystkie kwietniówki :-)
Skąd ja to znam... Zupełnie jak mój tata i jego brat, do lekarza chodzą od wielkiego dzwonu.Dla mnie to byl zawsze chlop nie do zdarcia nigdy nibyl chory nawet kataru nigdy ni mial a tu nagle takie dziadostwo.
Teraz mój wujek wylądował w szpitalu, miał operację laparoskopową i do końca nie wiadmo co mu jest. Zaczynam się martwić, bo trzy tygodnie temu rozmawiałam z wesołym i pełnym werwy człowiekiem, a dzisiaj jakich zgaszony przez telefon był. :-(My zaczynamy w czwartek.wszystkie powoli zaczynamy szkole rodzenia z tego co widze

mój męż poszedł właśnie do pracy imw domku sama siedzę może któraś wpadnie na herbatkę
pojechałam dzisiaj z m kupić odkurzacz ale niestety ic mi sie nie podobało a jak były jakieś fajne to strasznie duże
i dalej bede zamianać
ale wymyśliliśmy dzisiaj imie i będzie LENA
strasznie mi sie podoba.
nio nic sprobujemy metod naturanych, moze przejdzie..To ja pokażę Wam nasz Sylwester. Ja to ta w środku, koleżanka blondynka jest w 18 tygodniu a koleżanka brunetka była w 42 tyg, urodziła w Nowy Rok wieczorem. Wesoło było.
i gratulacje dla koleżanki ;-)
Po południu jednak opatulę się cieplo i pójdziemy na dłuższy spacer, trzeba korzystać ze słońca, bo nie wiadomo jak długo będzie. 

a tak poza tym to dobrze, mały cvoraz mocniej daje o sobie znać