aniolek20k
Fanka BB :)
nenius - duzo zdrówka dla Darii - moja julia tez czesto chorowala nawet juz wirusowe zapalenie pluc miala i tak do momentu az lekarka polecila mi syrop Bioaron raz dziennie przez okres 14 dni w okresie przeziebien i juz niepamietam kiedy ost. raz sie meczylysmy z chorobskiem, mozesz sie spytac pediatry moze tez poleci a naprawde swietny syropek.
szwedka - pamietaj kochana nie denerwoj sie tak dla wlasnego i dziecka spokoju oraz zdrowia.
ja wlasnie sie zbieram na wizyte, zaraz moja mama przyjdzie do Julki, bo ona oczywiscie bedzie spala do 10-11, wczoraj wieczorem znowu taka niedobra byla, pyskuje rozrabia, podbiega mowi to swoje "psiepjasam" i od nowa:-), a mnie wczoraj juz wszystko bolalo i plecy i biodro a do tego skurcze zaczely lapac myslalam ze sie poloze i przejdzie a tu nic i poprzebudzeniu wszystko wrocilo:-(
milego ranka, jak wroce od lekarza to sie odezwe.
szwedka - pamietaj kochana nie denerwoj sie tak dla wlasnego i dziecka spokoju oraz zdrowia.
ja wlasnie sie zbieram na wizyte, zaraz moja mama przyjdzie do Julki, bo ona oczywiscie bedzie spala do 10-11, wczoraj wieczorem znowu taka niedobra byla, pyskuje rozrabia, podbiega mowi to swoje "psiepjasam" i od nowa:-), a mnie wczoraj juz wszystko bolalo i plecy i biodro a do tego skurcze zaczely lapac myslalam ze sie poloze i przejdzie a tu nic i poprzebudzeniu wszystko wrocilo:-(
milego ranka, jak wroce od lekarza to sie odezwe.
hi hi inna sprawa, ze to juz chyba uzaleznienie, bo pierwsze co robie jak wstaje to na bb siadam

.
poprostu szok, ale się wyspałam uhuhu