reklama

Kwiecień 2009

reklama
Ja Sudokrem stosowałam u Anastazji i było ok. Tuśka miała akcję pt. "Mądra mama posłuchała kuzynki i kupiła zwykłe pampersy:no:" Skończylo się odparzeniem, uczuleniem:szok: i oryginalnymi pampersami:sorry2: Wtedy Sudokrem okazał się idealny:tak: więc polecam:-):-):-)
Pozdrawiam!!!!!!!

Gabi to ja sie zastanawiam czy dam rade chlopca bez strachu pielegnowac bo dziewczynke mam a z chlopcem to inaczej sie trzeba obchodzic:):-)

nadii1 gratuluje studniowki:-)

no i juz w domku a nawet po spacerku z Julka z nasza sunia:-)
na wizycie wpozadku z dzidzia wszystko ok, ja dostalam znowu recepte na no-spe
i doszlo cos nowego pyralgina w czopkach na moje bole biodra i kregoslupa za 2 tyg. kontrola, dostalam skierowanie na wyniki i jestem szczesliwa bo niema w srod nich glukozy lekarz stwierdzil ze niemusze jej robic bo nawet niema podstaw podejzewac cukrzycy, tak wiec jestem happy, a jesli chodzi o wage to doznalam szoku tylko 5kg na + do poczatku ale czuje sie na 10kg czyli niejest zle z tym moim tyciem:-)

GDZIE MOJ SUWACZEK ! :-(
zlosc mnie juz dopada....

najgorsze ze nie pamietam strony z nim i nie moge sobie zrobic drugiego...
no jak on sie mogl sam skasowac
cholaera by to wziela

ale nadaje :-P
jak baba w ciazy :-)

Hej dziewczyny! Mój optymizm znikł. Właśnie zaczęłam krwawić i dostałam skierowanie do szpitala. Więc nie wiem kiedy znowu zajrzę. Na razie idę sobie poryczeć:-(. Pa

Szwedka bądź dzielna i trzymaj się cieplutko. W szpitalu z pewnością dobrze się Tobą zajmą i będziesz bezpieczna zarówno Ty jak i Twoje maleństwo. A to przecież najważniejsze. Trzymam kciuki!!!

jestem ponownie

zaraz zaczynam gotować obiadek

ja suwaczka nie miałam bo jakoś nie umiałam go wstawić:zawstydzona/y: ale widze ze faktycznie paru z was on zniknął

Szwedka napewno wszystko się ułoży, w szpitalu tylko Ci pomogą i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:tak:
daj znać co i jak u Ciebie jak tylko dasz rade

pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry