reklama

Kwiecień 2009

reklama
Bubasku, spokojnie nie nerwuj się kochana, ja też dziś od rana nabuzowana chodzę wprawdzie, nieciekawie rozpoczął się ten tydzień, mam nadzieję że reszta tygodnia będzie lepsza.

Szwedka,nie denerwuj się.My trzymamy kciuki.Niech Cie porządnie przebadają.Wsio będzie ok:tak:
Ja właśnie mm nieciekawe wyniki moczu i dumam co z tym dalej:zawstydzona/y:

nadii1 wszystkiego najlepszego z okazji studnówki!:-)
ewelyn_m a tobie spóżnione zyczenia- ale równie mocne!

odliczanie trwa!

szwedka wypłacz sie i walcz- w szpitalu bedziesz miec dobrą opieke-a my tu za WAS będziemy mocno mocno trzymac kciuki żeby było lepiej...i żebys szybko do nas wróciła...

Witajcie dziewczynki!

Szwedka
- wszystkie tutaj jesteśmy z Tobą i czekamy na wieści!!!

Swoją drogą poleżała bym w szpitalu, żeby mnie dokładnie obadali, bo jak zawsze na tydzień przed wizytą zaczynają mi się shizy jakieś :baffled: Wczoraj np. siedziałam sobie na sankach i ni stąd ni z owąd miałam bliskie spotkanie ze śniegiem, do dziś nie wiem jak to sie stało :huh:
Idę niedługo odebrać wyniki badań, ciekawe, co z tą moją hemoglobiną :oo2:

Nareszcie sie wyspałam! Wyciągnęłam z walizy poduchę - rogala i było cudownie w łóżeczku, a co najważniejsze, nie gniotłam dzidziusia :tak: Dostałam ją od koleżanki - dokładnie taką :
Poduszka do karmienia, karmienie piersią, laktacja, ciąża, karmienie niemowlaka
Polecam nocnym spacerowiczom :-)

oj widze ze tydzien sie nie za ciekawie zzaczal :-(:-(:-( ale babeczki glowy do gory-finish coraz blizej
Szedka jestem z Wami i trzymam kciuki (cholera nawet pisac nie moge bo mam piesci zacisniete :tak: )
no a u mnie obiadek juz sie gotuje a ja wcinam bezy----bardzo madrze przed obiadem
Bubasek wyluzuj-rozumiem Cie doskonale bo ja tez chyba potzrebuje porzadnego zastrzyku na wscieklizne :-D ale uwierz mi ile bys sie nie nadarla to i tak INNI tego nie zrozumieja tylko my!:tak:
znow kupilam ciuszeczki dla juniorka za cale 3 zlocisze :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry