reklama

Kwiecień 2009

czesc zabcia , widze ze nas przybywa z dnia na dzien:-D,witaj w naszym gronie,a na kiedy dokladnie masz termin?
co do suwaczkow to ja nie wiem jak to sie robi ale dziewczyny maja taki fajny link gdzie jest napisalne krok po kroku to na pewno Ci wysla

reklama
Oj długo by opowiadać. Troszkę już przeszłam ale to nie jest odpowiedni temat..Ogólnie jestem już po 2 cięciach cesarkich. Przy Gabi wyszła mi małopłytkowość i teraz też niestety spadają...

oj sorki nie chcialam byc ciekawska (a wyszlo jak zawsze :-p)....
no ale miejmy nadzieje ze wszystko z dzidzia ok! mnie cos dzis pobolewa brzuch :zawstydzona/y: juz 2 nospy wzielam..juz nie chce wiecej

bluebell nic się nie dzieje naprawdę po prostu co do mojej pierwszej ciąży nie jest to optymistyczna historia a my wszystkie z brzuszkami i raczej oczekujemy dobrych wiadomości aby jak najwięcej się uśmiechać:-) a druga ciąża wprawdzie wyszła małopłytkowość na samym końcu ciąży ale wszystko ok. Mam cudowną córeczkę która właśnie bryka i po mnie skacze:-) a teraz ma być synuś i ogólnie jest ok więc jestem dobrej myśli:-)Więc wszystkie bóle i doległowości trzeba przetrwać ale w kwietniu jaka nagroda;-)życzę zdrówka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry