reklama

Kwiecień 2009

A mnie zaskoczyli na badaniu glukozy... przyszłam sobie do gabinetu zabiegowego a pani mi oznajmiła, że glukozy to oni nie posiadają i że muszę sobie kupić w aptece... dobrze, że mi przynajmniej dały ciepłej wody do rozrobienia później bo bym chyba musiała na sucho ją zjeść... Oczywiście okazało się że na czczo miałam większy poziom glukozy niż po godzinie od obciążenia.

reklama
dzien dobry wszystkim w ten mrozny poranek:-)
ja dzisiaj od 6 na nogach.. mezus wrocil z pracy, przebudzilam sie i juz zasnac nie moglam.. coprawda polezalam jeszcze godzine, ale to dlatego, ze zimno mi bylo;-) wlasnie stwierdzilam, ze dochodzi mi kolejna czynnosc, ktora sprawia mi problem:szok: mylam wlasnie glowe i niezle sie umeczylam:dry:ja niechce wiedziec co bedzie pozniej.. chyba mezus bedzie kolo mnie wszystko robil:-D hi hi
aniolek20k to ubierz sie cieplo przed tym spacerem na zakupy, bo u nas rano bylo -19:-( jesli chodzi o zgode na porod sn to jestem w podobnej sytuacji.. duzo zalezy od tego co powie moj kardiolog i jeszcze gin mi sie do neurologa kazal przejsc.. jednak tak jak ty wolalabym uniknac cc;-)
milego i cieplusiego dnia zycze:-)

Dzień dobry,

od wczoraj mam problem z netem, sieć przychodzi na minutkę potem znika i tak w kółko, mam nadzieję że zdążę coś napisać.

Klucha i Zabcia witajcie:-)

Ja też już od jakiegoś czasu mam problemy z niektórymi czynnościami. M zakłada mi buty, a czasem nawet spodnie:-D z wanny samej też już ciężko wyjśc, no i przy myciu głowy podobnie jak u Ciebie malutka. Ciekawe co będzie dalej...:sorry:

Trzymam kciuki za Wasze badania glukozowe:tak:

pozdrawiam cieplutko

Hej dziewczynki, chyba jednak nie jest mi pisane bycie na bieżąco :-(, Daria przeziębiona więc w domu, ja zaraziłam sie od niej :-( - wciąż nie mam czasu.
W przyszłym tygodniu bedę miała prawdopodobnie gościa więc znowu czasu na neta nie będzie :-(

W kazdym razie serdecznie Was pozdrawiam!!!

A dzień doberek:-) ja już dzisiaj po badaniach bo w czwartek do ginekologa się trzeba wybrać. Mamusie z Krakowa który szpital wybieracie?? co do glukozy na szczęście mam już za sobą i na szczęście wszystko ok:-) przy Gabi robiłam 3 razy porażka...Nadal czekam na podpowiedź jak się robi te suwaczki...pozdrawiam i miłego dnia życzę

Hej dziewczyny!!!

Ja dzisiaj na wizytę do położnej pomykam, więc powoli się będę zbierać.

Ale powiem Wam , że nie najlepiej się czuję.:-( Wczoraj poszłam spać z bólem głowy, który nie odpuścił przez noc :no: i dziś dalej mnie trzyma.
A do tego wszystkiego zemdlałam i spadając z krzesła musiałam rąbnąć głową w szafkę z tyłu i poprostu czuję się masakra :-(.

Troszkę mnie to martwi bo już kiedyś miałam takie omdlenia, które nie są typowymi omdleniami, tylko chwilową utratą przytomności:szok:, ponieważ ja nawet nie zdąże poczuc się słabo i zaraz budzę się na ziemi. Ale od kilku lat to się nie powtarzało :no:
A związek miało z moim sercem, no nic czeka mnie pewnie wizyta u kardiologa.

Dobra zbieram sie pomalutku i zobaczymy co położna powie. :sorry:

Buzka

Hej,jejku Aha,to koniecznie idź do lekarza.
Aniołek,ja rodziłam sn przy astmie.I teraz też mam zamiar.
Żabcia,najpierw klikasz na suwaczek,którejś z nas i wchodzisz na stronę z suwaczkami.Tam sobie wybierasz,ustawiasz.Potem kopiujesz adres i wklejasz do sygnatury (u góry po... oddałam:zawstydzona/y: Miłego dnia.Na razie.

i ja sie witam z rana:-)

aniołku witam w klubie uzależninych od kompa hihi i mocno trzymam kciuki za Ciebie!i za dobre wiesci od lekarza!mam nadzieje, że będziesz mogła rodzic jak pragniesz...

aha...koniecznie i szybko lekarz...

wcinam sniadanko na dworze mroźno...byłam z psem br...a teraz psinka szaleje z kotem po podłodze hihi

Gabi 10 tyg...szybko nam zleci-zobaczysz- a póki co wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki-odważna kobitka jestes!:-)

Witam nowe kwietnióweczki klucha09 i zabcia812!!!
Co do suwaczków, to adres wklejasz w te duże okienko poierwsze, nie te poniżej wąskie. Piszę , bo ja na początku wklejałam w ten wąskie paski.
Ja będę miała prawdopodobnie cc, choć na początku nastawiłam się na sn. A to dla tego, że mam przepukline pachwinową i na którejś wizycie gin powiedział, że mogą wystąpić komplikacji - ale nie muszą. I się troszkę tym przestraszyłam, i stwierdziłam jak mam się zastanawiać czy coś mi się stanie w czasie porodu sn to wole mnieć cesarkę.

reklama
Ja też witam moje drogie kwietnióweczki.Ja dziś postarałam sie chociaz chwilke wczesniej wstac czyli o 9:-p Juz mam posprzataną kuchnie,i łazienke,zrobione zakupy oraz spacer z psem.Mobilizuje sie bo mam na 12:30 jechac do koleżanki bo ma dla mnie na sprzedanie taki bujaczek z Fisher Price'a.:-) Już widziałam zdjęcie i jade obejrzeć.Ona ma 3 bo dwa dla swoich bliźniaków a jeden dostała i nie używała..W nocy jak zwykle ciężko było zasnąć,Tv chyba do 2 oglądałam,a do tego mój M musiał wczoraj wyjechać.Na szczęście wraca dzisiaj tylko nie wiem czy zdąży na 18 wrócić bo dziś szkoła rodzenia.Jak nie to bede musiała iść sama.
No nic zmykam pomału bo jak się zasiedze to nic nie zrobię.:happy2: hehehe.
Odezwe się później :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry