skunkanka
Wojtuś jest z nami:)
Dzien dobry Kochane:-)
studniówka dzisiaj hehe:-)
Aha brykaj do lekarza, takie rzeczy lepiej miec pod kontrola...
Gabi ale pomysl, ze to juz TYLKO 10 tygodni :-):-)
A ja dzisiaj znowu sobie pospalam, tak mi sie strasznie nie chcialo z betow wychodzic, zatopilam sie we flanelkowej poscieli i tak mi bylo cudnie...mmm....:-)w brzuszku mi zdaje sie rosnie maly sybaryta;-)
ale coz, trzeba sie zmobilizowac. umyc ta szope na glowie...powiedzcie mi, czy ktoras z Was sie farbuje? korzystacie raczej z uslug fryzjera czy samodzielnie w domku? Bo waham sie, czy ladowac dzisiaj farbe na leb, czy wydac znacznie wieksze pieniadze u fryzjera gdzies na poczatku marca...
milusiego dnia dziewczynki
studniówka dzisiaj hehe:-)
Aha brykaj do lekarza, takie rzeczy lepiej miec pod kontrola...
Gabi ale pomysl, ze to juz TYLKO 10 tygodni :-):-)
A ja dzisiaj znowu sobie pospalam, tak mi sie strasznie nie chcialo z betow wychodzic, zatopilam sie we flanelkowej poscieli i tak mi bylo cudnie...mmm....:-)w brzuszku mi zdaje sie rosnie maly sybaryta;-)
ale coz, trzeba sie zmobilizowac. umyc ta szope na glowie...powiedzcie mi, czy ktoras z Was sie farbuje? korzystacie raczej z uslug fryzjera czy samodzielnie w domku? Bo waham sie, czy ladowac dzisiaj farbe na leb, czy wydac znacznie wieksze pieniadze u fryzjera gdzies na poczatku marca...
milusiego dnia dziewczynki

na zmęczone oczywiście nie wygląda

więc to najważniejsze.
, bo jak wiadomo zwiększa się nam ilośc krwi w organizmie i moje serducho może nie nadążać za obiegiem krwi. 

ale może pomalutku dojdę co i jak... Nie wiem jak robicie te śliczne paseczki może ktoś podpowie:-) Z jednej strony się bardzo cieszę a z drugiej nie wiem czy sobie poradzę. Mam w domu córeczkę Gabi jest z września 2007 teraz podobno ma być syneczek. Dwoje małych szkrabów to może być wyzwanie..:-)Pozdrawiam