• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Bubasek,szczegóły historii nie są tu teraz ważne.Ważne jest to,że ktoś pod kogoś się podszywał,wykorzystał czyjeś zdjęcia,dane,zyskał zaufanie.I co jakiś czas się ktoś taki trafia.Po co ? hmm.
My musimy pamiętać o zasadzie ograniczonego zaufania,szczególnie,że piszemy nadal na wątku ogólnodostępnym:sorry:
Nie piszę tu do żadnej z Was konkretnie.Tylko tak profilaktycznie,jakby ktoś czytał i miał złe zamiary.Na bb nie ma miejsca na trolle.Forumowiczki są czujne.Internet od dawna już nie jest anonimowy,takie sprawy kończą się na policji !!!

reklama
Wow Gabi, w sumie popieram w 100% :-) Nie ma miejsca dla troli!!!

A ja dziś pospałam... w sumie to skończyłam dopiero śniadanie:zawstydzona/y:, no ale czasem każdemu się należy, trzymam kciuki za badania, i oby wyniki były jak najlepsze.

Zabka, ja wybrałam UJASTEK, no chybażeby nie mieli miejsca, ale wątpię, bo mój gin jest tam szychą :-), to alternatywnie mam SPES, a ty?

Aniołek,ja rodziłam sn przy astmie.I teraz też mam zamiar.

pocieszyłas mnie, mam nadzieje ze mi tez bedzie to dane.

a czy gin moze dac skierowanie do kardiologa?

skierowanie do specjalisty wydaje lekarz rodzinny.

a ja po pracy bede zabierac sie za obiadek. Wracajac z pracy postanowilam przejsc sie dluzsza droga tak pospacerowac pomyslec i jak tu nagle sie posliznelam na tylku wyladowalam i teraz tak mnie biodro boli ze normalnie chodzic niemoge ale zaaplikowalam sobie lek przeciw bolowy od gina i mam nadzieje ze zaraz przyejdzie.

Trollowatym skrytozercom mowimy stanowczne NIE ;-);-)
Anioleczku oklad lodowy, jesli takowy posiadasz, wiesz, zelowy. Jesli nie - fantastycznie na takie sytuacje sprawdza sie fasolka szparagowa albo groszek, oczywiscie mrozonki:-p

My musimy pamiętać o zasadzie ograniczonego zaufania,szczególnie,że piszemy nadal na wątku ogólnodostępnym:sorry:
Może dobrze by było reanimować wątek zamknięty? :sorry2: To zawsze trochę ogranicza dostęp osób postronnych.

Ostatnio jakoś odszedł mi apetyt, jem ale jakoś bez entuzjazmu. :dry: Co prawda wcześnie nie miałam zachcianek ani żadnego wielkiego głoda, ale teraz jakoś nic mi nie podchodzi. Jeszcze owoce jakoś czasem mnie skuszą, ale warzywa już mniej i przy kolacji mój M pilnie baczy czy cała sałatka zjedzona ;-) (stanowczo uważa, że za mało jem warzyw i niestety ma rację :-().

Wczoraj cały dzień spędziłam w Ikei, musiałam dokupić komodę i służyłam fachową radą przyjaciółce, która właśnie mebluje nowe mieszkanie. :tak: Wróciałam padnięta. :dry: Na szczęście mam już wszystko i spokojnie mogę zakasać rękawy i brać się za remont. :tak:
Dzisiaj, czyli o 4.00 nad ranem, wybudziłam się i do szóstej czytałam. Jakoś ostatnio nie udaje mi się przespać całej nocy (nie mówię o wstawaniu do łazienki). Pocieszam się, że to objaw ciąży i przygotowanie do wstawania w nocy do dziecka.
Jestem lekko nieprzytomna, ale na szczęście dzisiaj leżę do góry kołami i nigdzie nie ruszam się z domu, no poza spacerem z psem. ;-)

skunkanka wszystkiego najlepszego z okazji studnówki!:-)

a co do troli...masakra pamiętam zielono_mi -ale takie kłamstwa wychodzą jak inne babeczki wychodzą do rozmowy z sobą...pewnie jeszcze ktos by sie zaliczył do tej grupy...ale czas pokaże-bo oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa...

witam sie ponownie:-)
ja dzisiaj znow intensywnie dzien spedzilam od rana i teraz czekam na obiadek, bo mezus ryktuje mi spagetti:-)
wszystkim choruszkom zyce duzo zdrowka.. dziewczynki dbajcie o siebie i jesli cos was niepokoi lepiej sprawdzajcie to u lakarza:tak:
jesli chodzi o to ogloszenie, to powiem wam, ze rece opadaja:no: jak ktos moze bawic sie w ten sposob.. tak sie zastanawiam w jakim celu takie zachowanie.. z nudow, z glupoty:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry