Gabi
maj'05 kwiecień '09
Bubasek,szczegóły historii nie są tu teraz ważne.Ważne jest to,że ktoś pod kogoś się podszywał,wykorzystał czyjeś zdjęcia,dane,zyskał zaufanie.I co jakiś czas się ktoś taki trafia.Po co ? hmm.
My musimy pamiętać o zasadzie ograniczonego zaufania,szczególnie,że piszemy nadal na wątku ogólnodostępnym
Nie piszę tu do żadnej z Was konkretnie.Tylko tak profilaktycznie,jakby ktoś czytał i miał złe zamiary.Na bb nie ma miejsca na trolle.Forumowiczki są czujne.Internet od dawna już nie jest anonimowy,takie sprawy kończą się na policji !!!
My musimy pamiętać o zasadzie ograniczonego zaufania,szczególnie,że piszemy nadal na wątku ogólnodostępnym

Nie piszę tu do żadnej z Was konkretnie.Tylko tak profilaktycznie,jakby ktoś czytał i miał złe zamiary.Na bb nie ma miejsca na trolle.Forumowiczki są czujne.Internet od dawna już nie jest anonimowy,takie sprawy kończą się na policji !!!
, no ale czasem każdemu się należy, trzymam kciuki za badania, i oby wyniki były jak najlepsze.
Co prawda wcześnie nie miałam zachcianek ani żadnego wielkiego głoda, ale teraz jakoś nic mi nie podchodzi. Jeszcze owoce jakoś czasem mnie skuszą, ale warzywa już mniej i przy kolacji mój M pilnie baczy czy cała sałatka zjedzona ;-) (stanowczo uważa, że za mało jem warzyw i niestety ma rację :-().
Wróciałam padnięta.
jak ktos moze bawic sie w ten sposob.. tak sie zastanawiam w jakim celu takie zachowanie.. z nudow, z glupoty