reklama

Kwiecień 2009

Bubasek,szczegóły historii nie są tu teraz ważne.Ważne jest to,że ktoś pod kogoś się podszywał,wykorzystał czyjeś zdjęcia,dane,zyskał zaufanie.I co jakiś czas się ktoś taki trafia.Po co ? hmm.
My musimy pamiętać o zasadzie ograniczonego zaufania,szczególnie,że piszemy nadal na wątku ogólnodostępnym:sorry:
Nie piszę tu do żadnej z Was konkretnie.Tylko tak profilaktycznie,jakby ktoś czytał i miał złe zamiary.Na bb nie ma miejsca na trolle.Forumowiczki są czujne.Internet od dawna już nie jest anonimowy,takie sprawy kończą się na policji !!!

reklama
Wow Gabi, w sumie popieram w 100% :-) Nie ma miejsca dla troli!!!

A ja dziś pospałam... w sumie to skończyłam dopiero śniadanie:zawstydzona/y:, no ale czasem każdemu się należy, trzymam kciuki za badania, i oby wyniki były jak najlepsze.

Zabka, ja wybrałam UJASTEK, no chybażeby nie mieli miejsca, ale wątpię, bo mój gin jest tam szychą :-), to alternatywnie mam SPES, a ty?

Aniołek,ja rodziłam sn przy astmie.I teraz też mam zamiar.

pocieszyłas mnie, mam nadzieje ze mi tez bedzie to dane.

a czy gin moze dac skierowanie do kardiologa?

skierowanie do specjalisty wydaje lekarz rodzinny.

a ja po pracy bede zabierac sie za obiadek. Wracajac z pracy postanowilam przejsc sie dluzsza droga tak pospacerowac pomyslec i jak tu nagle sie posliznelam na tylku wyladowalam i teraz tak mnie biodro boli ze normalnie chodzic niemoge ale zaaplikowalam sobie lek przeciw bolowy od gina i mam nadzieje ze zaraz przyejdzie.

Trollowatym skrytozercom mowimy stanowczne NIE ;-);-)
Anioleczku oklad lodowy, jesli takowy posiadasz, wiesz, zelowy. Jesli nie - fantastycznie na takie sytuacje sprawdza sie fasolka szparagowa albo groszek, oczywiscie mrozonki:-p

My musimy pamiętać o zasadzie ograniczonego zaufania,szczególnie,że piszemy nadal na wątku ogólnodostępnym:sorry:
Może dobrze by było reanimować wątek zamknięty? :sorry2: To zawsze trochę ogranicza dostęp osób postronnych.

Ostatnio jakoś odszedł mi apetyt, jem ale jakoś bez entuzjazmu. :dry: Co prawda wcześnie nie miałam zachcianek ani żadnego wielkiego głoda, ale teraz jakoś nic mi nie podchodzi. Jeszcze owoce jakoś czasem mnie skuszą, ale warzywa już mniej i przy kolacji mój M pilnie baczy czy cała sałatka zjedzona ;-) (stanowczo uważa, że za mało jem warzyw i niestety ma rację :-().

Wczoraj cały dzień spędziłam w Ikei, musiałam dokupić komodę i służyłam fachową radą przyjaciółce, która właśnie mebluje nowe mieszkanie. :tak: Wróciałam padnięta. :dry: Na szczęście mam już wszystko i spokojnie mogę zakasać rękawy i brać się za remont. :tak:
Dzisiaj, czyli o 4.00 nad ranem, wybudziłam się i do szóstej czytałam. Jakoś ostatnio nie udaje mi się przespać całej nocy (nie mówię o wstawaniu do łazienki). Pocieszam się, że to objaw ciąży i przygotowanie do wstawania w nocy do dziecka.
Jestem lekko nieprzytomna, ale na szczęście dzisiaj leżę do góry kołami i nigdzie nie ruszam się z domu, no poza spacerem z psem. ;-)

skunkanka wszystkiego najlepszego z okazji studnówki!:-)

a co do troli...masakra pamiętam zielono_mi -ale takie kłamstwa wychodzą jak inne babeczki wychodzą do rozmowy z sobą...pewnie jeszcze ktos by sie zaliczył do tej grupy...ale czas pokaże-bo oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa...

witam sie ponownie:-)
ja dzisiaj znow intensywnie dzien spedzilam od rana i teraz czekam na obiadek, bo mezus ryktuje mi spagetti:-)
wszystkim choruszkom zyce duzo zdrowka.. dziewczynki dbajcie o siebie i jesli cos was niepokoi lepiej sprawdzajcie to u lakarza:tak:
jesli chodzi o to ogloszenie, to powiem wam, ze rece opadaja:no: jak ktos moze bawic sie w ten sposob.. tak sie zastanawiam w jakim celu takie zachowanie.. z nudow, z glupoty:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry