reklama

Kwiecień 2009

Witam!!

Wpadłam tylko sie przywitać,

trzymam kciuki za wizyty i napewno bedzie wszystko dobrze:tak:

w nocy mieliśmy niespodziewanego gościa i spałam dzisiaj 4 godz, a mój mężus pojechał o 4.45 do pracy nie wiem jak to przepracuje:sorry2:

nic biore sie za jakieś sprzątanie i jakiś obiadek:-)

pozdrawiam i miłego dnia życzę;-)

reklama
oj to zycze wam i jemu szczegolnie zbey sie ulozylo/....

i prosba do admina - - - GDZIE MOJ SUWACZEK?
nie mam go w sygnaturze czyli admin zdjal, inaczej by byl kod ale po prostu by nie dzialal :-(

nawet nie wiem jaka to stronka byla zeby zrobic sobie ponownie ;-(

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)
Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze - nie mam siły czytać co naskrobałyście :zawstydzona/y: Powoli wpadam w depresję od tego leżenia a to dopiero 3 dni :baffled: Gabi podziwiam Cię z całego serca, bo ja już naprawdę nie wytrzymuję :baffled: boli mnie każda kość i chyba lepiej się czułam, gdy byłam bardziej aktywna :dry: jutro wieczorem wizyta u lekarza i zobaczymy czy ten też będzie kazał mi leżeć.

Mam już wyniki obciążenia glukozą 75 g:
na czczo - 102 mg/dl
po 1 h - 213 mg/dl
po 2 h - 164 mg/dl
chyba nie jest dobrze :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,u nas chłop strasznie chory,dziecko strasznie marudne,w chałupie straszny syf.Za oknem słoneczko,a ja muszę leżeć.Chłop w pracy.Wszyscy zajęci,żal mi,że Misiek na dwór nie pójdzie.:zawstydzona/y:
Ech,to się pożaliłam.
MaLea,no te wyniki to chyba dietkę oznaczają:baffled:
Mi jutro stuknie 10 tyg. leżenia:szok:,więc nawet nie piszę co mnie boli:wściekła/y: A wolno mi tylko na lewym boku (bo nerka zgnieciona),już właściwie lewej strony to z bólu nie czuję,wrrrr.Ech,nie chciałam smęcić,serio.
A sudokrem to ja u chłopca stosowałam,nie ma błony śluzowej do podrażnienia;-) A jak tu pielegnować taką małą cipeczke to sama się boję:szok:
Piszcie jak tam wizyty,wyniki i w ogóle.Buziaki.Pa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry