Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hi hino ale wodniki tez sa awanturnicze czasem-wiem to z doswiadczenia;-)
hi hi nio i moj tata sie smieje, ze jak typowy koziorozec powinnam byc szefem, bo z zadnym pracodawca sie nie dogadam;-) teraz mam prace wsumie taka, jakbym sama sobie byla szefem, z ta roznica, ze pracowalam na kogos a nie na wlasny rachunek;-)
hi hi nie to zebym upierdliwa byla i mu pospac przed noca nie dam, ale juz mi sie troche nudzi jak on tak spi.. a i psy chca isc na pole, a mi sie niechce ubierac, czasac itd
pewnie jak go do roboty wyprawie to wpadne poczytac co tu naskrobalyscie jeszcze;-):-) hi hiMadzia_Singh ja z 16.02![]()
no ja pierdykam ale swiat maly
aaa wiecie co w styczniowym Mam dziecko jest horoskop dla pociech.
Nasze pociechy przyjda na swiat w znaku Barana lub Byczka wiec pozwole sobie przytoczyc
BARAN
Dziewczynka:
Nie oczekuj, że bedzie sie dobrze czuła w sukieneczce z falbankami. To mala wojowniczka, ktora chce swobodnie zdobywac swiat. Lubi postawic na swoim
Chłopiec
Jest wulkanem energii. Wszedzie go pełno, ciagle poszukuje nowych wyzwań (moze wyskoczyc z łożeczka):-):-):-):-)Jest bardzo sprawny fizycznie
Czego potrzebuja małe Baranki[/b]
Pomóz mu znalezc tworcze ujscie dla jego niespozytej energii np. sport
BYK
Dziewczynka
Lubi wygode i piekne otoczenie. Od malego moze tez wykazywac talenty muzyczne dlatego warto zapisac ja np na lekcje spiewu, tanca lub gry na instrumencie
Chłopiec
Ten maly sybaryta ma swoje ulubione potrawy, ubrania i rzadko zmienia zdanie. Bywa uparty i powolny. Kup mu skarbonke-juz od dziecka docenia wartosc pieniadza
Czego potrzebuja małe Byczek [/b]
Poczucie bezpieczenstwa i duzej porcji czulosci. Byczki zle reaguja na nagle zmiany planow