reklama

Kwiecień 2009

czesc dziewuszki
wpadalm rano na chwile i w sumie nie mialam weny do pisaniaAle teraz juz doprowadzilam sie do ladu i pisze :-D:-D:-D na sernik z brzoskwiniami to jak najbardziej sie pisze!!!ja w lekkim stresie bo dzis bedziemy ogladac 2 chatki do wynajmu i juz sie boje ze znowu z tego nic nie bedzie i dalej bedziemy siedziec w tym kurniku:szok::-( no ale gdyby sie udalo to po prostu poezja-50m,duuuuzy balkon.Wiecie ze ja nigdy w zyciu nie mieszkalam w domu z balkonem:szok::szok::szok:No po prostu nigdy..,nawet w UK.I tak sobie juz mysle jaki to bylby luz z dzieckiem-wystawic wozeczek na balkonik w lecie albo pranie wywiesic...eh marzenia...Pewnie znowu cos wyjdzie nie tak.Juz nawet sie nie ciesze.Tym bardziej sie stresuje ze to pierwsze mieszkanie bede ogladac sama bo M. w pracy. A to wazna decyzja zeby ja samej podemowac.Oj lepiej sie tak wyzalic-przepraszam za te nudy...

reklama
widze dziewczynki, ze was to dopadlo co mnie wczoaj.. ja tez nie mialam natchnienia na nic, nawet nic mi sie napisac nie chcialo, a weszlam wieczorem poczytac co tam naskrobalyscie:dry:
wsumie dzisiaj tez mam lenia pieronskiego za skora tak sama niewiem czy przed komputerem siedziec czy w loziu:baffled: wiec sie tak platam tam i spowrotem..
bluebell nio to zycze dzisiaj powodzenia;-):-) trzymam kciuki, zeby udalo ci sie znalesc wasze wymarzone wspolne gniazdko;-)

Hej,Blubell,chyba minimalnie lepiej (tfu tfu).dzięki.
Wiecie,martwię się o Aniołka,aż w nocy o niej myślałam.Nie odezwała się po wizycie.Didi masz do niej nr?
Didi,jak tak miałam z M i teraz.Normalnie czuję ruchy tak nisko,że niżej się nie da:zawstydzona/y: A że u mnie z ta szyjką,to już całkiem czarne myśli mam:dry: Właśnie teraz to normalnie między nogami mi gmera:zawstydzona/y::szok:
Za dużo napisałyście,nie dam rady poodpisywać.Zdrówka komu trzeba.Na razie.pa.

didi jak mnie nerwy zarly ze cos nie tak to poszlam do gp i nagadalam duzo wiecej niz bylo, dwa dni puzniej zalatwila mi moja gp wizyte w szpitalu i sprawdzali mi wszystko a nie tylko macanie brzucha, bo rzeczywiscie u mnie tez tak jest.ale cale podwozie w taki sposob zalatwilam sobie cytologie na poczatku ciazy bo oni przeciez tego tu nie robia.
a sprawdzalas prywatne kliniki moze maja miesjce i cie przyjma??
nie denerwuj sie za duzo moze rzeczywiscie to nic takiego jak to sie mowi kazda ciaza jest inna. ja nie mam za bardzo porownania bo to moja pierwsza

witam w ponure popoludnie wlasnie wyprawilam meza z mala na spacer i odpoczywam, mialam sie wczoraj odezwac ale mialam problemy z kompem i format musialam puscic wiec dopiero dzis udalo sie wlaczyc, niemusicie sie juz o mnie martwic choc to bardzo mile uczucie wiedzac ze ktos sie martwi(to takie troche egoistyczne z mojej strony;-)) lekarz wczoraj zakazal dzwigania, przemeczania sie i mam narazie lezec, w poniedzialek mam usg i badania a w piatek jak beda wszystkie wyniki to wizyte lekarz stwierdzil ze urodze raczej wczesniej niz w kwietniu choc sama uwazam ze doczekam terminu nospe mam brac 3 razy dziennie i asmag forte 3x1, moje skurcze okazuja sie silniejsze niz powinny i lekarz w poniedzialek zrobi usg szyjki bo padczas badania wydala mu sie troche zakrotkaniz powinna (niestety wczoraj sprzet byl nieosiagalny:-()
tak wiec musze poczekac jeszcze troche naszczescie maly tak kopie ze z nim napewno wszystko w pozadku(snilo mi sie ze urodze dziewczynke ale by byla niespodzianka:-D)

Aha bezpiecznej podrozy:tak:
chorym powrotu do zdrowia:-)
a jesli chodzi o paznokcie to ja zawsze mialam dlugie i wcale ich nieskracalam jak Julke urodzilam, bez paznokci czuje sie łysa wiec teraz tez ich nieskroce, tipsow nielubie mialam dwa razy i strasznie plytke mi zniszczyly, wole pojsc do kosmetyczki i sobie jakos fajniezrobic niz pakowac sie w sztuczne.

milego dnia:-)

aniolek20k dobrze, ze sie wkoncu odezwalas, bo my juz tu sie niezle martwilysmy.. jesli lekarz kazal odpoczywac, to odpoczywaj i nie przemeczaj sie.. ja juz zycze powodzenia na badaniach w poniedzialek;-) kciuki beda trzymane:-) a jesli chodzi o asmag forte to ja tez biore, ale lekarz zalecil mi 3x2.. przyznam szczerze, ze akurat o tym zdarza mi sie czasem zapomniec:zawstydzona/y:
Gabi dobrze, ze czujesz sie choc troche lepiej.. z dnia na dzien napewno bedzie widac poprawe;-)
a ja wlasnie wzielam sie za pulpeciki;-):-) stwierdzilam, ze wezme sie za nie wczesniej, bo jakby cos nie wyszlo to kupilam na jutro piersi z kurczaka i na szybko bym cos innego wymyslila:tak:u nas zawsze pulpeciki mezus robil, wiec dzisiaj to moj debiut:-D hi hi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry