dzien dobry:-)
ja dzisiaj znowu pospalam.. o ile mozna tak powiedziec

niby obudzilam sie niedawno, ale znowu pol nocy nie moglam spac

jak juz jakos mi sie udalo zasnac to obudzily mnie skurcze w lydkach chyba ze 3 razy i oczywiscie trzeba bylo wstac na siku jak juz sie przebudzilam

oprocz tego znowu mi sie takie glupoty snily, ze szkoda gadac

moj mezus ostatnio stwierdzil, ze to chyba przez koncowke ciazy mi sie tak dzieje, bo przedtem moze i snily mi sie glupoty, ale nie takie i nie codziennie bezmala
skunkanka wiem, ze latwo sie mowi, ale nie przejmuj sie;-):-) pomysl o czyms milym, zrelaksuj sie, bo dzidzia napewno nie lubi jak sie zloscisz

jesli chodzi o rodzinke i o to jak ona potrafi wkurzyc, to umie sobie to doskonale wyobrazic, bo to samo przechodze ze swoja

pomijajac sytuacje jaka jest z moja mama z reszta tez bywa nieciekawie, bo nagle wszyscy zaczynaja sie bawic w dobrych doradcow

nie lubie czegos takiego, bo raczej i tak zawsze robie po swojemu, a nie tak jak komus sie podoba;-) a teraz kiedy jestem w koncowce ciazy to o ich dobre rady nie trudno

zaczynajac od sposobu mojego trybu zycia, odzywiania itd na meblowaniu mieszkania konczac

i tak zrobimy z mezusiem tak jak bedziemy uwazali za sluszne, nio ale oni sie musza nagadac oczywiscie, bo wazne by nie bylo

hmm.. chyba przez przypadek nacisnieniowalam sie i ja, szkoda ze ja lasu nie mam w poblizu;-)mam nadzieje, ze i mi post nie zniknie, bo drugi raz to pisac

hi hi wczoraj wieczorem tak mi posty znikaly, chyba z 11 razy pisalam to samo, za kazdym razem w skroconej wersji

nio nic juz wiecej nie pamietam co chcialam napisac

zycze wszystkim milej, spokojnej niedzieli

:-)