reklama

Kwiecień 2009

hejka laski

Skunkanka:-D:-Dniezly filmik.hehe

Madzia gratuluje ..super ze w koncu zalatwiona sprawa w US..

no a u nas dzisiaj 1 dzien wiosny kalendarzowej :-D i zapowiada sie ladny dzionek ..wiec w planach duzyy spacer po super parku nad zatoka..
ale najpier sniadanko a raczej juz po i zajadam rzodkiewki..pozniej tylko trzeba sie wykapac ubrac i mozna juz wyjsc z domu...a obad.hmm..mam lenia jak zawsz ostatnio wiec zostawie to mojemu niech chlopak sie cieszy ze w koncu on moze cos zrobic:-D bo ja to ostatnio pieklabym tylko cos slodkiego :-D

reklama
Witam kwietnióweczki

Ale miałam nadrabiania w czytaniu po 1 dniowej nieobecności:szok:

Ja już po śniadanku teraz m zrobił kawkę i bedziemy sie zastanawiać co gotować na obiadek jakoś weny nie mam chyba żeberka z sosikiem tylko trzeba to zrobić :-D

teraz zmykam potem sie odezwe

pozdrawiam serdecznie

udanej i miłej niedzieli życze

Witajcie moje drogie U mnie dzis wielki dzien,czyli przeprowadzka.Zawiozłam moje M na drugie mieszkanie(sam nie mógł bo za dużo promili jeszcze po wczoraj :ugryzlem sie w jezyk ) hehehhe.Zaraz jade po teściowa to pomoże skonczyc sprzatnąć garderobe.Potem mój M jak juz dojdzie do siebie to bedzie woził popakowane pudła a ja bede pakowac resztę.
Pewnie juz dzisiaj nie dam rady zajrzec do Was.
Mam nadzieje ze w poniedzialek sie znow pojawię :-)

Witajcie moje drogie U mnie dzis wielki dzien,czyli przeprowadzka.Zawiozłam moje M na drugie mieszkanie(sam nie mógł bo za dużo promili jeszcze po wczoraj :ugryzlem sie w jezyk ) hehehhe.Zaraz jade po teściowa to pomoże skonczyc sprzatnąć garderobe.Potem mój M jak juz dojdzie do siebie to bedzie woził popakowane pudła a ja bede pakowac resztę.
Pewnie juz dzisiaj nie dam rady zajrzec do Was.
Mam nadzieje ze w poniedzialek sie znow pojawię :-)
Hejka ja miałam przeprowadzke w kwietniu czyli niedawno :szok:
Wiem co cie czeka a wiec nie przemęczaj się;-)
powodzenia

Hej kobitki
Witam się i idę was poczytać bo pewnie dużo naskrobałyście, a ja wczoraj późno wróciłam z Poznania i już nie miałam siły wchodzić na bb. W każdym razie egzaminy zaliczone - dziękuje za kciuki:-D

Miłego dnia

Aniu ja Cie rozumiem, mysmy sie tez nie tak dawno przeprowadzali...

Malutka no widzisz, a mnie zaczyna blokow brakowac...wychowalam sie w domku, pozniej cudne 5 lat w bloku, prywatnosc, cisza, spokoj, zadnych sublokatorow, normalnie twierdza i azyl....a teraz...modle sie o wygrana w totka, zeby jak najszybciej ten domek postawic i sie wyniesc...Tesciow mam spoko, nie wtracaja sie za bardzo, ale reszta...no nic, damy rade...postanowilam niniejszym sie nie odzywac - bedzie ciezko, bo z natury gadula jestem. Od dzisiaj niech sie M tlumaczy z podejmowanych przez nas decyzji, przynajmniej przed swoja rodzina.

A teraz, w ramach optymistycznych akcentow - snieg plus slonce, jest pieknie, a kaszel mam jak odpalana syrenka - kaszel nie jest przyjemny, boli mnie juz wszystko, ale ten dzwiek jest po prostu nieziemski:-):-):-)

aniu jupi! trzymam kciuki!tylko sie nie przemeczaj!

koga super z furą!
:-)

malutka hihi kolejny garnek...ale co tam!dobrze, ze chaty nie spaliłas!

a my dzis zmontowlai wózek i oglądamy go i cieszymy sie jak dzieci!:-)

szczesliwa nio nie duzo braklo wczoraj.. jakbysmy tak z pol godzinki pozniej wrocili to juz by pewnie straz pod blokiem byla:dry:a wy cieszcie sie z wozeczka;-):-) gratuluje, bo chyba najwieksza inwestycja za wami;-):-)
nio a my wlasnie wrocilismy z miasta i wzielam sie za zurek dla mojego kochania:tak: mam nadzieje, ze dzisiaj nic nie przypale:-D hi hi
bylismy dzis odebrac wyniki wczorajsze, bo do lekarza musze miec wszystko na papierze i niewiem czy wczoraj nie za wczesnie sie pospieszylam z cieszeniem, ze wszystko wporzadku:dry:wyszly mi jakies moczany w moczu:szok: zaraz poczytam na necie o co z tym chodzi, bo nie mam zielonego pojecia.. nio i leukocyty tez troche za wysokie:zawstydzona/y: zobaczymy co jutro ginek na to powie:confused:

reklama
malutka żurek pychotka :-)

też sie ciesze z tego wózka uf...i łóżeczko jest zostały pierdołki ale to już z górki...

a z wyniukiami spokojnie zobaczymy co ginek powie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry