Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, no ale dało się naczej załatwić sprawę.
po pierwsze cala noc sie budzilam, mniej wiecej co pol godzinki
jak juz udalo mi sie usnac na dluzej to pies sasiadow o 4 tak strasznie zaczal szczekal, ze sie spac nie dalo
dopiero jakos kolo 6 jak mezus wrocil usnelam
nio i pospalam moze do 8 i zaczela tesciowa wydzwaniac, ze za mezusiem rozbija sie urzad skarbowy
kurde nie mieli sobie kiedy o nim przypomniec tylko akurat teraz
cos mi sie wydaje, ze ten US tez mi troche krwi popsuje.. tak w skrocie chodzi o darowizne mieszkania i podatek w kwocie ponad 9 tys.. mam nadzieje, ze jakos nam sie uda wywinac z placenia tego, bo ciezko mi to sobie wyobrazic

Cześć Kwietniówki
Czekam jeszcze tylko na jedno zaświadczenie z banku, zeby odliczyć odsetki od kredytu i będzie komplet. Swoją drogą śmieszne dla mnie jest to że muszę 2 tygodnie czekać na wydruk takiego zaświadczenia, gdzie mają przecież to wszystko w systemie i od ręki powinni wydawać. Ale cóż... to jest Polska.

generalnie to chodzi o formalnosci, ktorych mezus jako tako niedoplenil, bo zawsze mial czas.. pozniej sprawa ucichla, nio a teraz po ponad 2 latach sobie przypomnieli
generalnie to chodzi o to, ze zeby byl zwolniony z polowy podatku musial sie zameldowac na nowym mieszkaniu, a on tak zwlekal i zwlekal.. wkoncu sie zameldowal, ae w urzedzie cos popieprzyli i dopiero jak poszlismy slub zalatwiac wyszlo, ze oni go nie zameldowali tzn ze nie maja tego w komputerze, a ze byl ostatni termin, ktory nam pasowal to zostawilismy sprawe tak jak bylo ze starym meldunkiem.. nio i tak sie zastanawiam czy jak zaczna drazyc to i slub nam uniewaznia ze wzgledu na zle dane
wsumie kobieta powiedziala, ze tak moze zostac, poszla nam na reke, ale niewiem co teraz bedzie

dobrze, ze dzisiaj piatek, bo ja juz mam nadzieje, ze nic "ciekawego" nam sie nie przydarzy
jak dowiesz sie szczegółów to i ja o nie poprosze ok ?