nadii1
Mama Zuzi
Nadii - a ty ze mną chyba na duchy czekasz?
Aj staram sie nie chodzić wcześniej spać niż o 12, bo inaczej w nocy się budze...
Ale już Cię niestety opuszczam, bo mężuś woła, że miejsce już mi wygrzał ;-)
Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nadii - a ty ze mną chyba na duchy czekasz?

ale jak mysli, ze ja go pielegnowac bede, to sie grubo myli. Jak mnie odebral ze szpitala po rekonstrukcji krzyzowego, nie umialam sie ruszac, bo mialam kobyle na nodze. A on se pojechal do pracy, wrocil o 19, rzucil mi na sofe zastrzyki i pojechal na scianke. Opieprz pozniej dostal, ale kurna jak Boga kocham, ten podgatunek sie Stworcy nie udal....

nie mam dola, bron Boze, teraz juz mi sie z tego tylko smiac chce:-):-)
My u tego gościa zamawiamy takie bodziaki Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /62 dl.r. ! (539684365) - Aukcje internetowe Allegro :-) co prawda dopiero później, ale już się na nie bardzo napaliłam. Mój małż chce sobie sprawić taką samą koszulkę jak będzie miał synuś, żeby na wyjścia na spacery mieli takie same :-)
DZIEWCZYNY UWAŻAM, ŻE OSOBY KTORE MAJA KILKA POSTÓW NIE DOPUSZCZAC DO WATKU ZAMKNIETRGO TERAZ -NIECH DADZĄ SIE POZNAC!I WTEDY DOPUSCIMY DO ZAMKNIETEGO-CO WY NA TO? CHODZI MI O adusia3 daj sie najpierw poznac a póżniej zamkniety:-)
ZAMKNIETY MA BYC DLA DZIEWCZYN KTORE DAŁY SIE POZNAC I PISZEMY DŁUŻEJ ŻEBY UNIKNĄC PÓŻNIEJ PRZYKRYCH SYTUACJI, CO WY NA TO?
Niestety nie mam zielonego pojęcia... mój mąż zrobił mi w zeszłym roku taki wypas, że chyba go nie przebiję... tym bardziej że wypadają w tym roku w sobotę więc żadne kulinarne niespodzianki nie wchodzą w grę... na pewno mogę zacząć od śniadanka do łóżka a co później to jeszcze nie wiem...a co planujecie na same walentynki ale tak tylko dla naszych M. ?
ja jadlam wszystkie owoce na potege przed ciaza teraz to tylko gruszki i banany no i czasem kiwi. nie rob z siebie zimka wyrodnej matki odrazu bez przesady witaminy jesz przeciesz.
Hmmm ja też lubię prasowanie, w szczególności jeśli w jego efekcie nie muszę odkurzać i zmywać naczyń... niestety chwilowo mi trochę głupio zmywanie zwalać na męża jak ja siedzę w domu i mam na to siłę. Odkurzacza jednak nie dotykam...Każdy ma jakieś zboczenie ja relaksuję się przy prasowaniu i układaniu puzzli za to nienawidzę zmywać naczyń ale mam wyjście z tej sytuacji mam zmywarkę Konrad model2009mąż zmywa gary. Muszę odpocząć bo boli brzuszek Pocieszę się napoleonką i kawą z mlekiem...
Hej!
Co do sudokremu, to nie polecam małym dziewczynkom. Ja stosowałam go przy córci i skończyło się problemami z narządem rodnym - grzybica i takie tam. Ginekolog dziecięca kategorycznie zabroniła go używać, a w zamian bepanten, linomag. Teraz na tym jedziemy i jest ok.
co do sudocremu - jak nic sie nie dzieje to należy nakłdać bardzo małe ilości i naprawdę dokładnie rozsmarowywać! bo jak się zbierze w fałdce skóry albo w zgięciu to właśnie może odparzyć![]()
Huhuh kumpela mi wyslala:-)
OGLOSZENIE...
Sprzedam faceta:
Data pierwszej rejestracji grudzien 1977. Egzemplarz okazowy, duze gabaryty, tyl lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, mozliwosc jazdy na gazie, wrazliwy na pedaly. Drazek ergonomiczny, polozony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach. Na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga, lekko stukniety. Duzo pali. Lekkie problemy z wtryskiem. Niemilosiernie smrodzi z tylniej rury. Zapas gum gratis. Wszystkiego najlepszego dla nowej wlascicielki...![]()

Mi mocz ostatnio ciągle zły wychodzi i brałam urinal ale on mi nic nie pomaga, tzn mnie nic nie boli ani nie sikam więcej ani nic mi nie jest ale wyniki jak były złe tak są 

we wrocku i stanęłam w kolejce a tu babka z kasy się wychyla i krzyczy prosze pani prosze pani prosze bez kolejki
nawet nie wiedziałam a stanęłam w kasie pierwszeństwa i nie pchałam się do przodu bo dobrze mi się stało no ale to było miłe :-)
ale co tam, kiedyś wybuchnęłam mu śmiechem jak o pogrzebie kolegi opowiadał
hehe a to dlatego że spoglądnęłam na kompa a tam kumpela coś śmiesznego napisała, ależ mi wtedy było głuuupio
a co do facetów to wiadomo faceci jak dzieci :-)