Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka
możne wiecie co jest dobre na czyszczenie pralek?

a teraz od kilku miesięcy musimy ją przyzwyczajać, że już nie będzie pępkiem świata. Zresztą już chyba zaczyna kojarzyć i najbardziej lubi patrzeć jak układam ubranka małego (oczywiście ona wszystko musi obwąchać) i uwielbia tulić się do brzucha jakmaly kopie 
Witam sedecznie! :-)Termin porodu mam na 8 kwietnia . To moje trzecie dziecko .:-)
Moja ginekolożka, jeszcze ani razu, terminu porodu mi nie przesunęła. Cały czas trzyma się tego z OM.Mi lekarz zapowiedział, że termin powinien oscylować wokół tego z OM. natomiast te z USG są wyliczane na podstawie wagi dziecka czyli im większe tym wcześniejszy poród z wyliczeń wychodzi![]()

Według mnie najlepsze jest wyłożenia kart na stół, dyskusja i kompromis, albo „wóz albo przewóz“. Fochy (na dłuższą metę może być tylko gorzejBo dzień mam dzisiaj fatalny, nie wiem czy to jakaś plaga problemów z M dzisiaj czy co ale u mnie w tej kwestii coraz gorzej.
), czekanie aż on się domyśli o co biega (nie domyśli się, nie mają tej funkcji w oprogramowaniu mózgu ;-)), itp., w przypadku facetów się nie sprawdza.
Dla nich wszystko musi być dobitnie i jasno wyłożone łopatą. Trzymaj się i nie daj po sobie jeździć. 
Kilka razy coś podobnego mnie dopadło (na szczęście w ciąży, odpukać w niemalowane, mnie na razie ominęło) i chyba nie ma nic gorszego, ból zęba to przy tym pikuś.Miałam bardzo nieprzyjemną sytuację dzisiaj w nocy. Dostałam bardzo silnych bólów brzucha. Na poród nie wyglądało bo nie był to ból nachodzący falami tylko stały ale na tyle silny, że wprost wyłam. Po 2 no-spach się poprawiło ale mimo wszystko pojechaliśmy w środku nocy do szpitala (oczywiście D musieliśmy zabrać ze sobą bo nie chciałam denerwować moich rodziców). Jedyne badanie jakie mi zrobiono to ginekologiczne i na jego podstawie lekarz stwierdził, że to na pewno nie ma nic wspólnego z ciążą - szyjka zamknięta. W drodze powrotnej znów zaczęło mnie boleć ale już lżej. W domciu wypiłam miętkę i łyknęłam apap, żeby jeszcze ciut pospać. Według mnie to był "skręt kiszek", prawdopodobnie po ogórkach konserwowych, ewentualnie hot-dogu z Ikei.

Domestos ok, ale smierdzi nieludzko...zreszta jakos nie mam do iego zaufania. Ja wlewam ace - najpierw przecieram kolnierz pralki, a pozniej daje tez do pojemnikow, i faktycznie na gotowanie pusta pralke nastawiam. Dziala cuda;-) I tez mam pralke ladowana od gory...raz poszalelismy i M przytargal z pracy takie cisnieniowe cos do mycia, pozniej wygotowalam, i byla jak nowa;-) Teraz tez staram sie tego pilnowac...hejka
A ja właśnie skończyłam czyścic pralkę bo zamierzam prac dzidziusiowi ciuszki
Masakra z ta pralka
jest nowa bo ma niecałe 2 lata ale czyszczenie tych podajników na proszek i płyn do płukania to masakra. przyznam się ze trochę zaniedbałam i nie czyściłam z pół roku i teraz to ciężko było. Podajnik podajnikiem ale ta guma zabezpieczająca to zrobił się grzyb i nie chce zejść za bardzo wyczyściłam szczotka ale i tak zostały plamy chyba się wżarło. muszę coś kopic do czyszczenia na następny raz. Teraz ja włączyłam na gotowanie bez rzeczy i mam nadzieje ze wypaliło zarazki.Jest to pralka otwierana góra i żaden dostęp a używam do prania tylko płynów i nie wiem z czego ten nalot???. jutro zaczynam pranie!!
możne wiecie co jest dobre na czyszczenie pralek?
Apap jak najbardziej, oscillococcinum raz dziennie, syrop calcium dla dzieci albo stodal, plus oczywiscie herbatka z miodem, cytryna, sokiem z malin i grzanko pod kocykiem;-) no i zdrowka zycze Kochana!!!!HEJ dziewczynki! troszkę mnie nie było, ponieważ wylądowałam na patologii ciązy po 3 tescie glukozy. Miałam po godz 207, a po 2godz 170. Na szczescie okazalo sie ze dieta wystarczy i dzis mnie wypisali. Za to wróciłam z kaszlem i gorączką- za dużo odwiedzających w szpitalu z przeziębieniami!!!. Może poradzicie co można bezpiecznie wziąść, bo do lekarza dopiero ide jutro. Mogę brać apap???
p.s. mam dużo do nadrobienia w czytaniu, jak tylko się lepiej poczuję przeczytama na razie leże i umieram
)
pozdrawiam wszystkie kwietniówki
My mamy dwa koty i kazdy gin po kolei powiedzial, ze nie ma to wplywu na Bejbisa. Oczywiscie siersciuchy beda izolowane od dziecka, zwlaszcza ten bardziej uposledzony Ziomal, bo on jest bardzo towarzyski i nie daj Boze zachce mu sie do Juniora przytulac... Niech sie koty naciesza ta izolacja, bo pozniej Junior im pewnie zyc nie da;-)a z tym kotem to glupi przesad tylko strasza i tyle. znajoma cala ciaze i do teraz ma kota a jej cora zyje i ma sie b dobrze
Termin mi jezdzi tam i z powrotem, ale na chwile obecna trzymamy sie tego z OM, czyli 17.04. A co do braku w oprogramowaniu mozgow meskich - swiete slowa....zreszta juz kiedys sprawdzilam - ja strzelalam focha, nie odzywalam sie, napinalam, a on spokojnie dalej gral na kompie. Teraz kwasy wyjasniam na biezaco, albo staram sie w formie zartu pewne rzeczy rozwiazywac. Chyba ze akurat jestem glodna, wtedy kompletnie nad soba nie panuje;-)Moja ginekolożka, jeszcze ani razu, terminu porodu mi nie przesunęła. Cały czas trzyma się tego z OM.
Według mnie najlepsze jest wyłożenia kart na stół, dyskusja i kompromis, albo „wóz albo przewóz“. Fochy (na dłuższą metę może być tylko gorzej), czekanie aż on się domyśli o co biega (nie domyśli się, nie mają tej funkcji w oprogramowaniu mózgu ;-)), itp., w przypadku facetów się nie sprawdza.
Dla nich wszystko musi być dobitnie i jasno wyłożone łopatą. Trzymaj się i nie daj po sobie jeździć.
![]()