reklama

Kwiecień 2009

reklama
Przyznaję ci rację w tej sytuacji płeć jest nie koniecznie priorytetem,a jak ma się jakieś wątpliwości natury medycznej to najlepiej pytać u żródła czyli lekarz lub połżna rozwieją twoje wątpliwości:tak:

Wlasnie odkrylam, ze niedowidze;-) ponoc to norma w ciazy, ale wkurzam sie, bo forum czytam juz z nosem w monitorze:-)
Ciąża rzuciła mi się na pamięć i nie pamiętam na co miałam odpowiedzieć:-D Gorszy wzrok to nie jest norma trochę cię nastraszę(powiedz swojemu ginowi o wzroku a najlepiej idz do okulisty na konsultację nie trzeba mieć skierowania) Przed pierwszą ciążą miałam-2,pogorszył mi się wzrok na-4 po wizycie u okulisty stwierdził że rozwarstwiają mi się siatkówki(4tg przed porodem) wyrok... cesarka, z drugim kosmitą wzrok z-4 na-6... cesarka a teraz jestem z trzecim dzieciaczkiem i cesarka obowiązkowa a wzrok też padł na twarz;-) Dla tego z oczkami nie ma żartów lepiej dmuchać na zimne...

hey kobitki a ja gosci miałam dzis cały dzien-tłumy odwiedzających hihi temu srednio sie udzielałam -ale wiecie co goscie są wkurzajacy ja leze a oni z czekoladami...hihi niech mi jabłka czy pomarańczki przyniosą...witaminki a tu czekolada na pokuszenie hahaha:-D

auliya u mnie z szyjka bardzo podobnie jak u ciebie;-) tez ma 30mm i lekarz mi powiedzial, ze jak na ten etap ciazy to calkiem przyzwoicie:tak: wizyte tez mam 23.02 i zobaczymy ile wtedy bedzie miala moja szyjka..
a ja troche padnieta jestem:baffled: bylismy z mezusiem na zakupkach w carrefurze.. polazilam po calym sklepie i teraz czuje sie jakbym maraton conajmniej zrobila;-)nio i tak sie zafascynowalam lazeniem po hali, ze juz nie mialam sily na zwiedzanie calej reszty i paru sklepow z ubrankami:zawstydzona/y: z jednej strony sie ciesze, bo pewnie znowu bym cos kupila, a miejsca juz nie mamy, niop ale z drugiej strony to juz tradycja traka byla, ze przy okazji zakupow cos synusiowi kupowalismy;-)

Ciąża rzuciła mi się na pamięć i nie pamiętam na co miałam odpowiedzieć:-D Gorszy wzrok to nie jest norma trochę cię nastraszę(powiedz swojemu ginowi o wzroku a najlepiej idz do okulisty na konsultację nie trzeba mieć skierowania) Przed pierwszą ciążą miałam-2,pogorszył mi się wzrok na-4 po wizycie u okulisty stwierdził że rozwarstwiają mi się siatkówki(4tg przed porodem) wyrok... cesarka, z drugim kosmitą wzrok z-4 na-6... cesarka a teraz jestem z trzecim dzieciaczkiem i cesarka obowiązkowa a wzrok też padł na twarz;-) Dla tego z oczkami nie ma żartów lepiej dmuchać na zimne...
ojojoj:szok: no pieknie... nie mam wyjscia, bede musiala sie skontrolowac...tym bardziej ze tak naprawde to wyszlo jakos tak z dnia na dzien, dzisiaj:zawstydzona/y: do gina mam w planie isc za tydzien, i tak musze mu pokazac moje "cudowne" wyniki:zawstydzona/y: jeju..
Jest jakis plus na ten poniedzialek - mam autko i nie zawaham sie go uzyc;-) i rehabilitant przesunal mi termin - z 23.30 na 22.30;-) jak M wroci od zebologa zjemy sobie szpinaczek i bede sie zbierac...

oj malutka zazdroszcze spacerku po sklepie....mi już brakuje...

a swoją drogą dobrze że psinka sie znalazła normalnie wystraszyłam sie ajk czytałam więc ciesze sie ze sie znalazła tez kiedys "zgubiłam" swojego psiaka...oj wiem jak to emocje ida w góre...

Siruna to jest wirus, na ktory jeszcze nie znalezli metody. A niestety zaden Firewall nas przed tym nie jest w stanie ochronic, jest tylko opcja wczesnej edukacji mlodych dziewczyn;-)
I przypadkiem nie zmywaj!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry