reklama

Kwiecień 2009

adusia3 hihi mlodsze pokolenie a co tam kochana to oni powinni tobie ustąpic!nie daj się!

Siruna hihi nie myj...ja kiedys zbierałam tydzien aż mąż sam sie zreflektował...zdarza sie taki wirus przejsciowy ;-)

reklama
Dzięki, że trzymałyście kciuki i chyba pomogło:-)
Po zrobieniu ktg okazało się, że wszystko ok. Prawdopodobnie skurcze były spowodowane przez chorobę. Mam tylko się oszczędzać, na szczęście nie muszę leżeć plackiem, więc jutro jedziemy do Wrocławia na usg 4D:-)
Jeszcze raz wielkie dzięki za trzymanie kciuków;-)

dziewczyny dzięki za rady co do pralki:)
dzisiaj wypróbowałam domestosa ale tylko przy szorowaniu kołnierza i tego pojemnika. Pojemnik puścił super ale kołnierz nie.A pralkę włączyłam juz bez niczego Nastepnym razem spróbuje tego ACE mam nadzieje że pusci wszystko to znaczy ten wżarty nalot na kołniezu:crazy::crazy:

Sylvii super!!!!!!!!!!:-) powodzenia jutro;-) ja sie zbieram na wizyte, godzina zacna, a M jeszcze nie wrocil od zebologa, chyba mu sie w mozg wwiercil:-):-):-) jak sie okaze, ze znowu cos zmalowal, jak z tym kolanem, bo mu sie kosza zachcialo, to bedzie karny jezyk, czyli spanie na sofie:-) i po kocykiem, a nie pod kolderka, zeby mu za dobrze nie bylo;-) kurde ale ja franca jestem:-pbuzka a jakbyscie tak juz szly spac - to slodziutkich snow, ja pewnie wroce kolo polnocy, to jeszcze zajrze;-)

witam!!

ale jestem dzisiaj padnięta już mnie wkur.... w tej pracy oczywiście miałam spięcie z vicedyrektorką i wylądowałm na dywaniku u dyrektorki ale mam to gdzieś:angry::angry: nie bedą sie mną wysługiwać:angry:!!!!

skończyło sie wkoncu jestem na zwolnieniu lekarsim i wcale nie musze chodzić do pracy robie to tylko ze względu na tą kontrol żeby koleżanka nie byłą sama a oni co sobie myślą :angry::angry::angry: nie wiem czy te kobiety nie rozumieją pewnych rzeczy przecież kiedyś teżbyły w ciąży!!!!

no i tak sie dzisiaj wukrzyłam że znowu coś mi poleciało z miedzy nóg :szok: że spodnie miałam mokre :confused: i koleżanka mnie do domu zawiozła poszłam spać i niedawno wstałam ale chyba znowu sie położe odprawiłam męża do pracy pies był na spacerku wiec mnie tylko łóżeczko czeka:-)

kurcze powiem wam że od wczoraj strasznie nisko czuje córcie jakby miała zaraz wyskoczyć i ciagle mam uczucie pełności w pochwie :confused::confused:

hmmm mam nadzieje że jest ok wizyte mam dopiero w środe a w domu jestem sama :dry::dry:

ide po serek wiejski hehe

ewelyn_m ale mialas dzionek...odetchnij...mam nadzieje, ze już lepiej i masz racje nie mozna dać sie wysługiwac! tez pewnie były w ciaży ale wiesz jak to jest o swoje prawa trza samemu...

ewelyn_m - rzeczywiście, dzień nie do pozazdroszczenia! czasami mam wrażenie że inne kobiety nie mają wcale zdolności do wczucia się w czyjąś sytuację, do empatii... mimo że wiele z nich bylo w ciąży i wiedzą że nie można się denerwować itp. chyba już nadeszła pora żebyś zaczęła korzystać ze zwolnienia a oni w pracy... niech sobie radzą... może docenią Twoje dobre chęci.... pamiętaj, że dzidzia jest najważniejsza i że wszystkie stresy mogą jej zaszkodzić

sylvii - super wieści!
skunkanka - powodzenia

zmykam spać, jeszcze tylko muszę wklepać balsamy na moje rozstępy (straaaasznie mnie pocięło, mimo smarowania, chyba mam to w genach po mamie)

słodkich snów

ja przy kompie siedzę, bo muszę jeszcze popracować ... no i oczywiście siup na BB:zawstydzona/y::happy:

jak pomyślę, że za trzy tygodnie zacznę dłuuuuugi weekend macierzyński to jakoś mi dziwnie, aż nie mogę sobie wyobrazić jak to będzie .......:nerd: bardzo lubię moją pracę, ale fajnie będzie posiedzieć z synusiami wiosną i latem w domku ....

rety, ten mały bąk w brzuchu bezustannie się rusza - ojoj co to będzie!

najśmieszniej rano - Maksik przychodzi na na mleko do nas do łóżka i jeszcze oczu dobrze nie otworzy a już coś nawija, na ten głosik mały w brzuchu momentalnie się budzi i przeciąga się nieziemsko wpychając mi piętki w prawe żebro, a głową pcha gdzieś na dole:-D

sylvii - super wieści!!!

reklama
ewelyn to rzeczywiscie mialas niezly dzionek.
ja sobie wcinam pizze a jutro znajoma wola na kawe i po fotelik samochodowy na 0-3 msca za 20 euro :)
skunkanka powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry