skunkanka
Wojtuś jest z nami:)
Marys ale mi smaka tym tortem zrobilas:-):-)
Jestem oklejona tape'ami ze wszystkich stron, ponoc od jutra ma byc lepiej;-) no zobaczymy;-)
M zrobil mi niespodzianke - jak jechalam, zastanawialam sie, co to tak sie swieci w oknach, a on porozstawial swieczki
taki romantyk mi sie trafil
ale wiedzial ze nagrzeszyl bo znowu nie zadzwonil, ze bedzie troche pozniej
Laseczki, co do szefowych - wiem cos o tym, bywalo roznie. Ciesze sie, ze mam przerwe, bo nie dalabym rady. Dwa razy w zyciu mialam szefa faceta i bardzo sobie chwalilam...
Slodkich snow Kobiełki;-)
Jestem oklejona tape'ami ze wszystkich stron, ponoc od jutra ma byc lepiej;-) no zobaczymy;-)
M zrobil mi niespodzianke - jak jechalam, zastanawialam sie, co to tak sie swieci w oknach, a on porozstawial swieczki
taki romantyk mi sie trafil
ale wiedzial ze nagrzeszyl bo znowu nie zadzwonil, ze bedzie troche pozniej
Laseczki, co do szefowych - wiem cos o tym, bywalo roznie. Ciesze sie, ze mam przerwe, bo nie dalabym rady. Dwa razy w zyciu mialam szefa faceta i bardzo sobie chwalilam...
Slodkich snow Kobiełki;-)

nio i tak sobie postanowilam, ze na kawke do kolezanek z pracy skocze, bo juz sama troche dziczeje w tym domku;-) wyprawilam mezusia do pracy i teraz siedze i sie zastanawiam co z soba zrobic
polozyc sie nie poloze, bo boje sie, ze obudzilabym sie kolo 12
takze pewnie po necie pobuszuje, a pozniej zaczne sie szykowac;-)
a wczesniej powiem szczerze tez mi sie wydawalo, ze niezastapiona jestem i ze sobie bezemnie nie poradza;-)
Odpocznij,póki dziecka nie ma.Bałagan nie zając,nie ucieknie;-)