aniolek20k
Fanka BB :)
a jesli chodzi o piwko to jadlam ostatnio kebaba i marudzilam mezowi ze takiej zimnej warki strong bym sie napila, on posezdl kupil i wypil cala na moich oczach nawet powachac mi niedal swinia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Moj sam raczej nie pije zeby mnie nie denerwowac, ale jak tylko gdzies idziemy np. do znajomych to kupuje ulubione alko i robi moje ulubione drinki, a mnie tylko slinka cieknie... No nic - za jakis rok albo dluzej - jak skoncze karmic to sobie odbije :-)a jesli chodzi o piwko to jadlam ostatnio kebaba i marudzilam mezowi ze takiej zimnej warki strong bym sie napila, on posezdl kupil i wypil cala na moich oczach nawet powachac mi niedal swinia![]()

Moj Ł. wymyslil dzis ze juz 5kg ostatnio przytyl i ze przechodzi na diete....Jestem zalamana....to oznacza ze znow bede musiala robic codziennie 3 rozne sniadania, 3obiady i 3kolacje - jedna dla Oliwii, drugą dla mnie a trzecia dla Ł.....wrrrr.....
musialam sie wyzalic![]()

U mnie na szczęście sam sobie robi kanapki itd. No i oczywiście dla mnie też:-)Viola super ze wszystko wporzadku, ciekawe czego ja sie jutro na usg dowiem i w czwartek na wizycie mam taka wielka nadzieje ze maly sie glowka w dol obrocil.
hi hi na przedpokoju fura smieci stoi przygotowana do wyniesienia
jak tak teraz pomysle to niewiem po co my trzymalismy tyle rzeczy.. jakby nie to, ze potrzebuje miejsce w szafkach na rzeczy synusia to pewnie dalej bysmy to trzymali

niechce takiej wpadki jak miala nenius;-)