aniolek20k
Fanka BB :)
a jesli chodzi o piwko to jadlam ostatnio kebaba i marudzilam mezowi ze takiej zimnej warki strong bym sie napila, on posezdl kupil i wypil cala na moich oczach nawet powachac mi niedal swinia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moj sam raczej nie pije zeby mnie nie denerwowac, ale jak tylko gdzies idziemy np. do znajomych to kupuje ulubione alko i robi moje ulubione drinki, a mnie tylko slinka cieknie... No nic - za jakis rok albo dluzej - jak skoncze karmic to sobie odbije :-)a jesli chodzi o piwko to jadlam ostatnio kebaba i marudzilam mezowi ze takiej zimnej warki strong bym sie napila, on posezdl kupil i wypil cala na moich oczach nawet powachac mi niedal swinia![]()

Moj Ł. wymyslil dzis ze juz 5kg ostatnio przytyl i ze przechodzi na diete....Jestem zalamana....to oznacza ze znow bede musiala robic codziennie 3 rozne sniadania, 3obiady i 3kolacje - jedna dla Oliwii, drugą dla mnie a trzecia dla Ł.....wrrrr.....
musialam sie wyzalic![]()

U mnie na szczęście sam sobie robi kanapki itd. No i oczywiście dla mnie też:-)Viola super ze wszystko wporzadku, ciekawe czego ja sie jutro na usg dowiem i w czwartek na wizycie mam taka wielka nadzieje ze maly sie glowka w dol obrocil.
hi hi na przedpokoju fura smieci stoi przygotowana do wyniesienia
jak tak teraz pomysle to niewiem po co my trzymalismy tyle rzeczy.. jakby nie to, ze potrzebuje miejsce w szafkach na rzeczy synusia to pewnie dalej bysmy to trzymali

niechce takiej wpadki jak miala nenius;-)