reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
skunkanka dziekuje ci bardzo;-):tak: wydaje mi sie, ze taka instrukcja jest wystarczajaco latwa do rozszyfrowania dla mnie;-):-D hi hi
nio to jutro bierzemy sie za czyszczenie pralki, a od pojutrza pranko i prasowanko:tak:

no w sumie to tez moglabym zaczac jakies pranie robic.
lece do wyrka jakos nieciekawie sie czuje
jutro wizyta wiec nie martwie sie na zapas

klucha09 masz racje.. kladz sie i nic sie nie martw, wszystko bedzie przeciez ok:tak:;-) juz dzisiaj zycze powodzenia na wizycie, bo z tego co wyczytalam wizyte masz jakos wczesnie, a ja niewiem kiedy jutro na bb wejde, bo wizyta w US nas czeka i pare spraw na miescie:dry: nio i nie musze chyba przypominac, ze na wiesci czekamy;-):-)

Cześć brzuchatki
ja tez nie nosze pierścionków :-( Paluszki pogrubiały i uciskają. Ale mam nadzieje ze po porodzie to zejdzie i nie będzie trzeba ich powiększać.
Ja swemu M gotuje codziennie obiady i robię kanapki do pracy. Bo lubię to robić. Tym bardziej ze nie pracuje teraz i mogę się tym zająć. Ale ona za to zmywa po każdym posiłku i robi kolacje do łóżka :-)
Też oczyszczę waszym sposobem pralkę.

Zareczyny hyhy...po pol roku znajomosci, po powrocie z nocki, w calym mieszkaniu mialam porozklejane karteczki, ktore naprowadzily mnie na sliczny pierscionek, ale mowy nie bylo wtedy o slubie. Slub wzielismy 1,5 roku temu, jakos tak samo z siebie wyszlo, ze zalatwiamy formalnosci:-) slub bralismy w sobote, a we wtorek M wpadl do domu z bukietem roz, wyrecytowal wiersz, ktory sam napisal, a ktorym poprosil mnie o reke:zawstydzona/y: to bylo naprawde slodkie;-)

Famme poszlo z rurami czy odbyla sie kastracja??;-)

a może by tak famme mały sabotaż rurowy urządziła, żeby wyszło że koniecznie teraz trzeba to zrobić.... bo inaczej to sąsiedzi będą mieli chyba rury kanalizacyjne w swoich d.... zemsta ciężarówek jest straszna!!!

a mi sie zasnęło:-D :-D

Kod:
  klucha09[B]Odp: Kwiecień 2009[/B]
ja tez juz nie nosze pierscionkow, ciasno sie zrobilo

oj ja już dawno odstawiłąm i jestem słomianą panną:-D a o nogach to już nie wspomnę:sorry2:

Kod:
szczesliwa[B]Odp: Kwiecień 2009[/B]
a moja pralka stoi w dziecinnym pokoju :-Dczeka az łazienke skonczymy remontowac :biggrin2:

he też tak miałam ale stałą jeszcze lodówka z której miałam zrobioną szafke:-D

Kod:
marys16[B]Odp: Kwiecień 2009[/B]
Ja swemu M gotuje codziennie obiady i robię kanapki do pracy. Bo lubię to robić. Tym bardziej ze nie pracuje teraz i mogę się tym zająć.

dokładnie jest u mnie

reklama
ewelyn_m hihi racja moja pralka słuzy za wieszak za półke i wszystko i inne hahaha ale jeszcze troche i będzie koniec...

ja pierscionki nosze choc zauwazyłam ze jak je lubiałam wole teraz kolczyki duże nosic :-)

Do góry