Hej laseczki :-)
Dzisiaj byłam na wizycie. Z malutkim wszystko ok, waży ok 2.400 ;-)Jak będzie mi tyle przybierał na wadze to wychodzi mi ok 4.800 -więc mam nadzieję, że nie będzie tyle ważył. Poród wstępnie mam umówiony na 6 kwietnia:-) o ile szybciej mnie nie chwyci hehe. Ja coś pod koniec ciąży się sypię, jak nie skurcze to teraz muszę sobie ciśnienie mierzyć i zapisywać, bo miłam za wysokie. Ale mam nadzieję, że będzie oki.
Pozdrowienia :-)
Dzisiaj byłam na wizycie. Z malutkim wszystko ok, waży ok 2.400 ;-)Jak będzie mi tyle przybierał na wadze to wychodzi mi ok 4.800 -więc mam nadzieję, że nie będzie tyle ważył. Poród wstępnie mam umówiony na 6 kwietnia:-) o ile szybciej mnie nie chwyci hehe. Ja coś pod koniec ciąży się sypię, jak nie skurcze to teraz muszę sobie ciśnienie mierzyć i zapisywać, bo miłam za wysokie. Ale mam nadzieję, że będzie oki.
Pozdrowienia :-)
.Jak leżałam po urodzeniu syna na sali były same cesarki Wszytkie miałyśmy ochotę oa alkoholowe bąbelki... oszukiwałyśmy się muszynianką która ma maciupeńkie bąbelki:-
gratul wielki
Ale, na szczęście dla mnie, zostanie babcią jednego chłopczyka... ;-)
a potem poszłysmy jeszcze do cioci jeszcze dalej i niedawno wróciła zdążyłam jeszcze na brzydule i teraz detektywów oglądam i ide sobie naleśniki zjeś i bede nadrabiać co napisałyście