reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

famme - trzymam kciuki za jutro!

kurcze, od godziny mam jakieś dziwne skurcze:szok:

a nasze konto umiera .............. mam nadzieję że to już ostatni taki zgon pobudowlany:crazy: do marca o suchym chlebie ...:dry:

reklama
Dzięki dziewczynki za gratulację, nie powiem, mój M. ma takie przebłyski ;-)

A mam takie pytanko, czy ktoraś zna się na rozliczeniach? Rozliczam się z umowy-zlecenia w cinema-city, bo jakieś 300zł powinno wpaść. W wakacje pracowałam w holandii i tam też się będę rozliczać, bo jakieś 300 euro bedzie z tego. Czy ja musze tu w polskim rozliczaniu dodawać to z holandii (jaarograf)? I drugie pytanko - ile mogłam zarobić, żeby mama mogła mnie odliczyć jako dziec ko uczące się? (studiuje dziennie). Jak któraś się zna, to mozde mi napisać na pw, bo jestem zielona w pitach :baffled:

Tymczasem dobranocka, lecę do łóżeczka, bo dzidziuś nie lubi siedzenia przed kompem, ciśnie go coś :-)

A moj Junior sie dzisiaj wsciekl...kopie, wierci sie, bez przerwy od dwoch godzin...i dziwne,ale mnie to zmeczylo...

zaraziłyście mnie tym praniem, i u mnie pralka nastawiona z pierwszą partią bejbiskowych ubranek, myślałam że jedna wystarczy, ale dwie jak nic jak nie trzy będą, więc jutro wielkie prasowanie mnie czeka, i też coraz częściej myślę o pakowaniu torby do szpitala, tymczasem uciekam.

Poczytałam Was troszkę....... oj piwka to ja też bym się napiła , nawet mam jedno 0,0% ale nie mam gdzie go zmieścić, bo taka pełna się czuję , do tego oddychać mi dziś strasznie cięzko :-(

Idę chyba do wyrka... zmęczona jestem, bo jak moj wrócił z pracy to pojechaliśmy do fryzjera , potem na zakupy, padam na ryjek :sorry2:

Do juterka mamuśki :happy:

hej kobietki
pewnie juz zapomnialyscie kim jestem ;-)

nie mam czasu wlezc na forum, ale za pare dni bede miala wiecej czasu to sobie poczytam.

mam nadzieje ze u was wszystko ok.
ja ostatnio mialam wizyte, 32 tc a moja klusia juz 2 kg wazy :-)

lece spac
dobrej nocki :-)

My dostalismy fazy na Discovery Science:-) byly juz cuda starozytnego egiptu, czyli moja pasja, teraz lecimy podroze w czasie;-) a Junior dalej szaleje...

reklama
Do góry