reklama
Kamile85
Fanka BB :)
Dzięki dziewczynki za gratulację, nie powiem, mój M. ma takie przebłyski ;-)
A mam takie pytanko, czy ktoraś zna się na rozliczeniach? Rozliczam się z umowy-zlecenia w cinema-city, bo jakieś 300zł powinno wpaść. W wakacje pracowałam w holandii i tam też się będę rozliczać, bo jakieś 300 euro bedzie z tego. Czy ja musze tu w polskim rozliczaniu dodawać to z holandii (jaarograf)? I drugie pytanko - ile mogłam zarobić, żeby mama mogła mnie odliczyć jako dziec ko uczące się? (studiuje dziennie). Jak któraś się zna, to mozde mi napisać na pw, bo jestem zielona w pitach
Tymczasem dobranocka, lecę do łóżeczka, bo dzidziuś nie lubi siedzenia przed kompem, ciśnie go coś :-)
A mam takie pytanko, czy ktoraś zna się na rozliczeniach? Rozliczam się z umowy-zlecenia w cinema-city, bo jakieś 300zł powinno wpaść. W wakacje pracowałam w holandii i tam też się będę rozliczać, bo jakieś 300 euro bedzie z tego. Czy ja musze tu w polskim rozliczaniu dodawać to z holandii (jaarograf)? I drugie pytanko - ile mogłam zarobić, żeby mama mogła mnie odliczyć jako dziec ko uczące się? (studiuje dziennie). Jak któraś się zna, to mozde mi napisać na pw, bo jestem zielona w pitach

Tymczasem dobranocka, lecę do łóżeczka, bo dzidziuś nie lubi siedzenia przed kompem, ciśnie go coś :-)
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
zaraziłyście mnie tym praniem, i u mnie pralka nastawiona z pierwszą partią bejbiskowych ubranek, myślałam że jedna wystarczy, ale dwie jak nic jak nie trzy będą, więc jutro wielkie prasowanie mnie czeka, i też coraz częściej myślę o pakowaniu torby do szpitala, tymczasem uciekam.
aha83
kwietniówka '09
Poczytałam Was troszkę....... oj piwka to ja też bym się napiła , nawet mam jedno 0,0% ale nie mam gdzie go zmieścić, bo taka pełna się czuję , do tego oddychać mi dziś strasznie cięzko :-(
Idę chyba do wyrka... zmęczona jestem, bo jak moj wrócił z pracy to pojechaliśmy do fryzjera , potem na zakupy, padam na ryjek
Do juterka mamuśki
Idę chyba do wyrka... zmęczona jestem, bo jak moj wrócił z pracy to pojechaliśmy do fryzjera , potem na zakupy, padam na ryjek

Do juterka mamuśki

hej kobietki
pewnie juz zapomnialyscie kim jestem ;-)
nie mam czasu wlezc na forum, ale za pare dni bede miala wiecej czasu to sobie poczytam.
mam nadzieje ze u was wszystko ok.
ja ostatnio mialam wizyte, 32 tc a moja klusia juz 2 kg wazy :-)
lece spac
dobrej nocki :-)
pewnie juz zapomnialyscie kim jestem ;-)
nie mam czasu wlezc na forum, ale za pare dni bede miala wiecej czasu to sobie poczytam.
mam nadzieje ze u was wszystko ok.
ja ostatnio mialam wizyte, 32 tc a moja klusia juz 2 kg wazy :-)
lece spac
dobrej nocki :-)
szczesliwa
Bubasku pamietamy o Tobie!:-)
a ja spac nie moge...ale to norma...
a ja spac nie moge...ale to norma...
reklama
szczesliwa
skunkanka moja też szaleje! ale to chyba przez tą czekolade którą zjadłam hihi

Podziel się: