reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witajcie.Ja też jakoś bez życia dzisiaj.w nocy to taki sen mialam ze myslalam ze to juz naprawde.Snilo mi sie ze urodzilam mojego synka,2900 ważył tylko jakis dziwnie kudłaty był.Wyglądał jak kotek albo piesek:szok: ALe sen był tak realny ze jak sie przebudzilam to bylam przkonana ze to juz.dobrze ze w brzuszku zaczol sie wiercic.DO tego mialam dola bo w tym szpitalu bylam a ja nic dla siebie nie mialam bo w rzeczywistosci tez nie mam zrobionych wszystkich zakupow.
Moze to takie ostrzeżenie zeby sie juz ogarnac bo w sumie to dzis 34 tydz sie rozpoczyna.

reklama
witam sie! juz wcinam sniadanie o dziwo dobrze spałam...

Kamille romantica...:-D

auliya ja tez nienawidze papierosów i zwracam uwage nic sie nie patyczkujac-mi to smierdzi i niech truja kogos innego a nie mnie i moje dziecko wkurza mnie jak pala na przystankach "żeby nie zmoknąc" też wyganiam mówie ze jest zakaz i sio palic na deszczu i na wietrze- ja nie mam zamiaru tego scierstwa wdychac

...ooo popatrz, tego nie widzialam, zaraz bedziemy szukac:-) niestety, to co ogladalismy, to bylo 7 cudow starozytnego egiptu - piramidy, sfinks, swiatynia Hatszepsut, dolina krolow, swiatynia w karnaku, gora synaj i abu simbel...

Ech jak byś coś Ci wpadło w ręce to daj znać bo co prawda z przerwami ale już 5 lat poszukuję tego filmu :p ech jak bym wiedziała, że taki problem z nim to pewnie bym spisała dane z okładki wtedy ale kto to myśli w liceum? Tym bardziej, że pas oriona był pierwszym gwiazdozbiorem, który mój mąż mi pokazał a jaki sentyment do niego mam... dzięki niemu znoszę zimę bo jest na niebie widoczny
...

ja dzisiaj zaczęlam od zakupów - poczłapałam rano, tzn. o 11, do mięsnego, warzywniaka i po pieczywo, w lodówce zapasy mi wybyły, a poza tym mam straszną ochotęna twaróg, wędliny do kanapek mi się przejadły

teraz będę człapać po domu, poskłądam te pierdoły które są wszędzie rozwalone, wstawię pralkę i zacznę zupę gotować....

w nocy tylko raz wstaję, na siku oczywiście, jak się tak obudzę i nie mogę zasnąć to koniecznie muszę wstać do kibelka i potem od razu śpię, jak nie pójdę to się męczę i kręcę, najgorsze jest to że niby mi się nie chce,
ostatnio nawet się wysypiam, no i zasypiam w miarę szybko

papierochów też niecierpię i gonię palaczy

Ja mam PLAY i nie narzekam, z sama siecią nie mam problemów, tylko telefon mi sie czasem wyłącza, ale to już inna sprawa...;-)

Mam fotkę z telefonu z moich zareczyn niespodziewanych, jakość nienajlepsza, ale oto ona:

Idę cos gotować, ale mi się nie chce, a jak patrzę za okno i wiem, że niedługo musze wyjść... masakra, śnieg sypie, wiater wieje... :wściekła/y: Ja chcę już wiosnę!!! :cool:

Super :D

witam babeczki
kamille pieknie to wyglada super po prostu

wczoraj polozylismy sie wczesniej i jeszcze tv poogladalismy i mowie do mojego ze dzidzia szaleje wiec pomacal troche i go skopalo, jak sie uciszylo to zaczal sie przytulac do brzucha i dzidziol kopnal go w szczeke :-D

bylam juz u lekarza i na zakupach ale oczywiscie zapomnialam zaleciec wplacic czeku wiec jeszcze jedna wyprawa sie szykuje.:crazy:
co do wizyty pan dr powiedzial ze nie mam co narzekac bo wyniki super a bul w podbrzuszu nie zniknie tylko bedzie sie nasilal bo macica sie rozciaga a bol w kosci ogonowej bedzie tez gorszy bo kregoslop ma juz dosc:tak:.

czytajac zaleglosci widze ze tylko piwsko wam w glowie kochane
na obiad dzis robie chicken warpy bo nic weicej mi sie nie chce

Kamile- bajecznie wyglądasz w tym serduchu, romantyk Ci się trafił nie z tej ziemi.

A ja wlasnie zadzwonilam do poloznej i omuwilam sie na 26 luty na rozmowe z Nia i zwiedzanie oddzialu porodowego i polozniczego.

no to teraz zmykam pa

... ja dzisiaj sie nie wyspałam :baffled: poszłam spać późno a musiałam wstać rano bo musieliśmy pojechać do gazowny bo za gaz nam przyszło 220 zł:szok::szok: dla dwóch osób, mieszkanie mamy od lipca a mieszkamy tam od połowy grudnia i ciekawe skąd tyle gazu naliczyli, pojechałam z bojowym nastawieniem:angry::angry: żeby pani mi to wyjaśniła i okazało sie że nie mieli z czego naliczyć bo gazu nikt nie używał od lipca wieć system komputerowy wyliczył sobie jakąś śtrednią:confused::confused: no ale cóż i teraz obliczyliśmy 67 zł:rofl2: no to chyba jest różnica jak sie nie człowiek nie upomni i nie sprawdzi to człowieka ładnie zwałują...
U nas też system za pierwszym razem tak naliczył opłatę za gaz, że po odwołaniu wyszło znacznie mniej i do wpłaty i przy prognozie :D

auliya ja tez nienawidze papierosów i zwracam uwage nic sie nie patyczkujac-mi to smierdzi i niech truja kogos innego a nie mnie i moje dziecko wkurza mnie jak pala na przystankach "żeby nie zmoknąc" też wyganiam mówie ze jest zakaz i sio palic na deszczu i na wietrze- ja nie mam zamiaru tego scierstwa wdychac

Ja też zwracam zwykle uwagę, ale głupio m itak sąsiadowi który jest dwa razy ode mnie starszy i mieszka tu całe życie a ja gówniara się wprowadziłam i chcę rządzić... Podobny problem mam z jego rodwajlerem, którego bez kagańca wyprowadza a którego się po prostu obawiam... ale tu już wiemy, że przy następnym spotkaniu przypomnimy mu o przepisach... dobrze, że na razie się mijamy...

reklama
Kamile - Wow, widac ze sie narzeczony naprawde postaral :)) Naprawde suuuper

Ja wlasnie wrocilam od lekarza, znow mam zapalenie zatok....wrrr :( Jak mi do piatku sie nie polepszy kolejny raz antybiotyk, zalamka ......

Do góry