reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Witam wieczorkiem!!!

Dopiero dopuścili mnie do kompa... i jeszcze doczytać musiałam:-):-)

Gabi tylko 19dni na suwaczku do odleżenia zostało to rzeczywiście z górki,tylko nie zerwij się za ostro bo od razu porodówka:-D:-D

A ja wyspałam się średnio ale zawsze przez noc plecy zdążyły wypocząć a dziś nie i dokuczają mi wyjątkowo okropnie więc jak skończę to idę odpocząć w łóżeczku.

Widzę że zaczyna nas ogarniać malutka,taka całkiem maciupka jak gdyby no niewiem może"marcowa paniczka"?:szok::szok::szok: (żartowałam)

Dobrej nocki i przespanej od deski do deski....

reklama
Hej babeczki melduje, że właśnie wróćiłam do domu, na zajęciach ledwo wysiedziałam od 8-17 masakra i jeszcze 2 godziny autobusem to był horror! Nie wiem czy uda mi sie was dziś doczytać, jak narazie idę coś w szamać, kąpiel i jak będę miała siłę to coś nadrobie, a jak nie to jutro ;-)

W każdym razie gdybym już nie weszła na bb życzę słodkich snów

hej babeczki, melduję, że jestem w domku, wróciłam z Poznania, ale padam, ledwo wysiedziałam na zajęciach od 8-17 a 2 godz w autobusie to horror, ale naszczęście jestem w domku...

Nie wiem czy będę miała siłę by was nadrobić dziś, jak narazie to idę coś wszamać i się wykąpać...

Gdybym już nie weszła na bb życzę spokojnej nocy ;-)

Witam ponownie:-)

Ja jakas godzine temu worcilam z kosciola i tak siedze.Nic mi sie nie chce:no: Nie dawno ogladalam z mezem lozeczka i klocilam sie z nim jakiego koloru posciel mamy kupic,no ale nadal do porozumienia nie doszlismy:dry:

Synus cos czkawki znowu dostal,teraz bardzo czesto ma czkawke a mnie to tak denerwuje:baffled:

No a mnie znowu zab zaczyna bolec i cos czuje,ze znowu nie bede mogla z bolu wytrzymac:-(

malutka no to rzeczywiscie Cie wzielo:-D ale uwazaj i nie przemeczaj sie za bardzo!

zuziunia jesli juz masz suwaczka,skopiuj link,wejdz w ustawienia(ktore sa na samej gorze stronki bb po lewej stronie) nastepnie kliknij edytuj sygnature i tam w okno ktore Ci sie pojawi wklej skopiowany link(okno to bedzie wygladalo tak jak to w ktorym piszesz posty) i pozniej wyslij i powinien Ci sie pokazac Twoj suwaczek w tym oknie jesli dobrze skopiowalas link.Powodzenia

Dobra dziewczynki to ja juz bede leciec,bo musze sie przez ten zab na chwile polozyc,obejrze cos w tv a pozniej ide sie kapac i pakuje sie do lozeczka,mam nadzieje ze ta noc bedzie przespana.

Zycze Wam kolorowych snow i przespanej nocy:-)

Buziaki

hej kochane,
my dzisiaj na obiadku u mojej mamy bylismy. Te nasze mamy uwielbiaja nas rozpieszczac, miłe to. Bedzie mi tego później brakować.
Ja od wczoraj znowu bez kibla, bo podłoga w łazienice świezo kafelkowana.
No i całą noc znowu musiałam biegać do teściów po klatce. A dzisiaj mówie mojemu ze klej juz suchy i ma mi kibel zainstalowac, a ten sie burzy, ze lepiej poczekać PARE DNI!!! myślałam ze go pobije, i chyba zobaczył tą żądze mordu w moich oczach bo teraz siedzi w wc-ecie i instaluje klop. Zresztą sam jest sobie winny bo mu mówiłam ze ma kupic klej szybkoschnący (ok. 4 godz) a nie ten 24-godzinny. WIec nie mam zamiaru czekać ani godziny dłużej skoro on zawalił.

Nawet nie wiecie jak bardzo doskwiera mi juz ten remont. Jakos lepiej to znosiłam gdy miałam termin na 9 kwietnia. Teraz zaczyna brakowac czasu. Bo jeszcze tydzien zanim skonczą remont, a potem juz zostaje tylko tydzien na posprzątanie mieszkania. Nawet nie wiem czy jest to fizycznie wykonalne. A kiedy mam zając sie ciuszkami dla maluszka, pakowaniem do szpitala, przygotowaniem łóżeczka itp??? Jestem przerażona.

hej dziewczynki! :biggrin2:

tak na chwilke wpadłam co by Was przeczytac ale jakas zmeczona jestem wiec ide spac.

Zycze Miłej nocy. :happy:

Famme nie martw się, ze wszystkim zdążysz, tylko spokojnie:):happy:

czesc kobitki!!!ja tez spedzilam dzis dosc mile dzien i jakos moja chandra na chwilke odeszla:-):-):-)
czekam na nasz wozeczek,moze jutro przybedzie...juz nie moge sie doczekac porodu--wiecie,nie wiem co sie porobilo ale im blizej terminu tym mniej sie boje...
a dzis jak stalam na przystanku i wial tem wiosenny wietrzyk to uswiadomilam sobie ze to juz baaardzo bliziutko:tak:
a teraz cos dla mamus-chorowitek ---przesylam Wam najcieplejsze mysli jak tylko potrafie.Podziwiam Was za wytrwalosc i sile.Juz niedlugo nagroda.

ja też się zbieram do spania

jestem wykończona fizycznie i psychicznie po weekendzie - moja mama ma nawrót depresji i te 2 dni były masakrą, jutro Wam się wyżalę bo już nie mam dzisiaj siły, w końcy jak mówiła Scarlett - jutro też jest dzień

dobranoc, słodkich snów

szczesliwa - trzymam kciuki, wszystko co dziewczyny pisały to święta prawda

reklama
nio a ja wpadlam poczytac co tam u was slychac:tak: moj szal sprzatania na dzien dzisiejszy dobiegl konca;-)bylismy z mezusiem na wieczornym spacerku i teraz moge sie pakowac do lozka, bo troche senna sie czuje.. nie wspomne juz o mojej zgadze, ktora meczy mnie niemilosiernie:baffled:
famme nic sie nie martw.. napewno ze wszystkim zdarzycie.. trzymam kciuki:tak:
bluebell a u mnie jest jakos odwrotnie:dry: im blizej tym bardziej czuje sie przerazona.. chcialabym juz maluszka miec po "naszej" stronie brzucha, ale porodu zaczynam sie obawiac:zawstydzona/y: moze dlatego, ze jeszcze nie mam podjetej decyzji przez lekarzy czy to bedzie porod sn czy cc.. niewiem na co mam sie szykowac i to mnie troche przeraza:dry:
nio nic uciekam do lozeczka i mam nadzieje, ze dzisiaj uda mi sie szybko zasnac:tak: dobranoc brzuchatki;-):-)

Do góry