Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
margola-postanowienie z dzisiaj jest zdecydowanie lepsze niz wczorajsze.
u mnie swiatczne danie to lasagne. Dobre i szybkie do zrobienia
Justi ja miałam tę bakterię w pierwszej ciąży kilka razy, brałam antybiotyk i znikała, a potem wracała. Tydzień przed porodem znów dostałam antybiotyk i prawdę mówiąc, to nie wiem czy zadziałał, bo już nie zdążyłam zrobić posiewu. w każdym razie urodziłam w 36 tygodniu siłami natury. Moja lekarka twierdziła, że nie a żadnych przeciwwskazań, w szpitalu też widzieli wyniki i twierdzili, że wszystko w porządku. Dziecko jednak miało zapalenie płuc zaraz po urodzeniu i lekarka z neonatologii twierdziła, ze wywołać je mogła właśnie bakteria. Niestety nie miałam posiewu z szyjki macicy na paciorkowca (chyba), a on jest ponoć bardziej niebezpieczny niż bakterie w moczu.
Teraz też miałam raz e coli, brałam augmentin i poprzednio wynik posiewu był negatywny, ale to było na początku stycznia. muszę zrobić znowu posiew, bo nie ukrywam, że boję się tych dziadów.
Z tego co wiem, to w przypadku pozytywnego wyniku na paciorkowca kobieta przed porodem dostaje antybiotyk, który niby chroni dziecko i można rodzić sn, ale jak jest naprawdę, to ja nie wiem.
i w ogole bardzo fajny film, troche sie nawet wzruszylam ;-) i az sie ma ochote tam pracowac, hehe :-)margola- a chili concorne ( jak kolwiek to sie pisze) jest czerwonenic mi innego czerwonego do glowy nie przyszlo :-), mam odrobine za waskie śruby do lozeczka a pod domem w sklepie nie maja skandal!!! do castoramy mi nie podrodze :-(, moze w tesco beda miec jak nie to musze kombinowac