reklama

Kwiecień 2011

lilou, ladnie :-) a bylo Kornel, tak? mi tez sie Stas bardziej podoba :-)

i nie chce nic mowic, ale u mnie powrocil temat imienia. ja juz mowie Feluś itp, ale czuje, ze on Felkiem nie zostanie ;-) ja mam tylko jedno ale - ze Filip i Feliks tak podobnie. no i cala rodzina, znajomi, wszyscy anty. doslownie moze 2 osobom sie podoba to imie oprocz nas. nie wiem, niby nasze dziecko, ale tez tak na przekor swiatu, skoro kazdy mowi ze nie tyle - nie za fajnie, co ze po prostu to imie jest brzydkie, kojarzy sie z prlem i dzierzynskim, i cuda na kiju? no niefajine, jakby takie budzil skojarzenia przez cale swoje zycie.
ja stawiam nadal na Felka albo Kube. ale D nieprzejednany, tylko Borys. takze nie wiem, co wyniknie z tego, mlody dostanie imie na gebe ;-)

reklama
Lilou bardzo ladnie z tym Stasiem

aenye wiesz ja Cie dobrze rozumiem bo my tez mielismy inne imiona i juz tez nazywalam go Alexem ale jakos czulam niedosyt. Jakos nie pasowalo mi. Az tu znalazlam imie ktore jak wypowiadam do brzusia - czuje ze pasuje i to jest to.
Mysle ze nadal szukaj, a decyzje podejmi jak zobaczysz brzdaca.
Hihi ja tez nie obstawiam ze bedzie Maddoxem bo po ostatim razie sama pamietam jak to bilam sie w duszy sama ze soba ze imie wybralismy w ciazy bo mi nie pasowalo. Hehe to chyba hormony byly ;)

mamusiaDorusia tak, ten śliwkowy :) najlepsze, że pojechał z tą gazetą, pyta o ten sweter, a babka mu mówi, że to ze starej kolekcji i że nie wie, czy będzie jeszcze jakiś. Poszukała i znalazła akurat M-kę i to w przecenie za 44,90 zł (!), a nie jak w gazecie za 89 zł, a pierwotna cena była 189 zł :)))) więc biznes, jak się patrzy :)

mitaginka-no to jest życiowy biznes!!! Ja za mój dałam 69,90,bo wiadomo jakie tam są obniżki...a byłam po niego dokładnie w środę,po wizycie u gina... Nie ma jak Carry,tam rzeczywiście jak obniżka to w pełnym znaczeniu tego słowa;-)

My już po urodzinach i dobrze,bo jakoś zbiera mnie na katar i gardełko zaczyna boleć.Oby na tym się skończyło..
Dobrej nocki!!!

No ja jakoś mówiłam Kornel ale coś jakby było nie tak( też wielu przeciwników było) i jakoś mi tak ten Staś przypadł do gustu od razu, P i Oliwce też :-) były jeszcze propozycje Kubuś , Filip, a P chciał Piotra.
Kamień mi spadł z serca. Serio męczyło mnie to. a nie chciałam nadawać imienia które nie do końca się P podobało..

Przed chwilą się dowiedziałam że moja 11 letnia siostra trafiła do szpitala:-(wróciła z zimowiska bardzo chora, tata pojechał z nią na pogotowie i czeka ją punkcja zatok. Ale mi jej żal:-(

Lilou Staś - śliczne imię, fajnie, ze się zdecydowaliście, biedna ta Twoja siostra, żal mi jej, ale bedzie dobrze nie martw się, przytul ją mocno ode mnie i Adrianka :tak:

Mitaginko na kolejne zakupy wypożyczam Twojego męża ;-) bo mój to tylkop z nogi na noge i chciałby wychodzic zanim jeszcze dobrze do sklepu wejdzie...

Uciekam do spania, miłych snów mamuśki :-)

no wlasnie, lilou, "nie do konca tak". zobaczymy, w ogole staram sie nie myslec o imionach, bo mozg staje po przekatnej. i tak sie nie zdecydujemy, obgadalismy juz caly kalendarz, wszystkie mozliwe listy imion. bez sensu. jak sie urodzi bedziemy miec problem ;-) a moze wcale nie? spojrzy mi w oczki i bede wiedziec, jak ma na imie :-) bardzo bym sobie tego zyczyla..

a co do chorej siostry - biedna mala.. kurcze, pamietam, jak sama zachorowalam na zimowisku.. to bylo cos okropnego. raptem kilka dni sie nacieszylam, a potem w nocy na pogotowie, szpital, potem kilka dni w izolatce, bo bylam dosc powaznie chora (myslano, ze mi przejdzie, ja bardzo chcialam zostac), a potem do domu i tak. ech. bylo mi okropnie zal.

Witam wszystkich
Pierwszy raz trafiam na takie forum, mam nadzieję,że mnie przygarniecie:) bardzo bym chciała więcej o sobie napisać,ale poczytałam mnóstwo stron wstecz i bardzo czuje się zmęczona:) postanowiła więc się dziś już tylko przywitać, a szerzej wypowiedzieć się jutro. Wspomnę tylko,że dołączam do grupy z terminem na 10 kwietnia, a w brzuszku siedzi Natalia:) pozdrawiam i dobranoc!

baby - great;)

mitaginko, bez jaj. gdzie ty znalazlas meza, ktory sprzata, gotuje, prasuje i jeszcze jezdzi na zakupy po TWOJE CIUCHY??? szok :-) :szok: pozytywny oczywiscie i mega zazdroszcze ;-) moj to niemal lache mi robi, jak MUSI pojechac kupic sobie buty czy spodnie ;-) taki typ, a jak juz go wyciagne to siada na co drugiej lawce, gra w gry na komorce i przychodzi dopiero, jak zawolam :-D po prostu nie znosi sklepow. a swiateczne / urodzinowe prezenty przyprawiaja go o bezsennosc i nerwice ;-)

chlopaki juz w domu, ale fajnie :-) jutro pieczemy ciastka :-) stesknilam sie za nimi na maxa! wlasnie ogladaja Dore ;-)
heh mój chłopak - Starszak u prababci z babcią od wczoraj, dziisaj po niego jedziemy. też nie umiem tak żyć bez kompletu;(
jakbym o swoim P czytala... Widac ze pomimo wielkiej odleglosci, czy roznicy wiekowej, mozgi facetow wciaz rozwijaja sie w podobnym tempie... :D hihi
heh wasi to chociaż czekają grając. ja idę do sklepu, kupuję 5 par spodni. 3 swetry, parę tshirtów i koszul, przynoszę do domu, wybiera i mierzy a resztę idę oddać....no chyba nawet z butami tak teraz zrobię bo on z domu nie wyjdzie.
lilou, ladnie :-) a bylo Kornel, tak? mi tez sie Stas bardziej podoba :-)

i nie chce nic mowic, ale u mnie powrocil temat imienia. ja juz mowie Feluś itp, ale czuje, ze on Felkiem nie zostanie ;-) ja mam tylko jedno ale - ze Filip i Feliks tak podobnie. no i cala rodzina, znajomi, wszyscy anty. doslownie moze 2 osobom sie podoba to imie oprocz nas. nie wiem, niby nasze dziecko, ale tez tak na przekor swiatu, skoro kazdy mowi ze nie tyle - nie za fajnie, co ze po prostu to imie jest brzydkie, kojarzy sie z prlem i dzierzynskim, i cuda na kiju? no niefajine, jakby takie budzil skojarzenia przez cale swoje zycie.
ja stawiam nadal na Felka albo Kube. ale D nieprzejednany, tylko Borys. takze nie wiem, co wyniknie z tego, mlody dostanie imie na gebe ;-)
kurcze ja też tak miałam z imieniem. od początku ciąży JUDYTA i Judyta, ale ludzie tak źle reagowali. potem M powiedział że w markecie na kasie siedziała laska Judyta, okropna była i nie chce takiej rbzydkiej córki!! i sama nie miałam takeigo wewnętrznego pokoju jeśli chodzi o to imię.
a na Weronikę każdy reaguje super (mój typ od Konrada:) ) i mówią że ładnie, 'niewymyślnie' bo ludzie teraz przeróżne imiona dają...

dlatego też Staś podoba mi się baaaardzo lilou;)
Witam wszystkich
Pierwszy raz trafiam na takie forum, mam nadzieję,że mnie przygarniecie:) bardzo bym chciała więcej o sobie napisać,ale poczytałam mnóstwo stron wstecz i bardzo czuje się zmęczona:) postanowiła więc się dziś już tylko przywitać, a szerzej wypowiedzieć się jutro. Wspomnę tylko,że dołączam do grupy z terminem na 10 kwietnia, a w brzuszku siedzi Natalia:) pozdrawiam i dobranoc!

eywa witamy:) 10kwietnia dziewczynka - brzmi znajomo? :D
ja 15 też dziewczynka:)

reklama
Krakowianko wcześniej podawałam link, jest dostępny tylko na stronie internetowej, raczej nigdzie więcej nie będzie puszczany
na wszelki wypadek wrzucam Ci jeszcze raz
Kasa Stefczyka - Multimedia | Mama w pracy

super, świetna pamiątka no i zgadzam się że bardzo fajnie wypadłaś:tak:

Aaa zmieniliśmy koncepcję imienia będzie Staś:-) To po dziadku P. Teraz wszyscy będą zadowoleni:-) Mam nadzieję że mały w przyszłości też;-)

Staś super:tak: też nam się bardzo podoba ale u nas odpadło bo tak ma na imię teść i nie chcieliśmy robić przykrości mojemu tacie;-)

Witam wszystkich

witamy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry