Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ps. bajki w tv przy zapalaniu spojówek?![]()
Dziewczyny wiernie was podczytuje i muszę to napisać QLF JEST W....JĄCY wszechwiedzący. Nie jesteś matką, nie masz dwójki trójki czy tam ilu dzieci. Nie masz nawet najmniejszego pojęcia co cię czeka, dlatego czasem się ugryź w klawiaturę. Pozdrawiam wszystkie już doświadczone i rozumiem w pełni. Mnie też czasem puszczą nerwy
asiunia-nie obwiniaj się-mnie też czasem ponoszą emocję i krzyczę,a mała stoi i patrzy,bo u nas nie ma takiej praktyki,że się krzyczy czy bije...
Qlf ma rację-pierwsze trzy lata kształtują dziecko-ale teoria teorią,a co innego wychodzi w praktyce)Zresztą-już niedługo sam się o tym przekona...I ciekawe czy będzie używał wszystkich (książkowych) metod wychowawczych?! Z całym szacunkiem i poważaniem...
Pamiętajcie,że taki pies,co dużo szczeka-mało gryzie;-)
cześć dziewczynki, widzę, że nikt za mną nie tęsknił

Hej dziewczyny. Ja tylko na chwilkę. R zakwalifikowany - dziś koło 12 będzie operowany. Wściekła jestem, ze tak późno bo na czczo i biedak ciągle prosi o picie i kaszkę:/
Ok wiec zabieram sie 2gi raz do pisania ,jak mi znow skasuje moje wypociny to nie recze za laptopa ,chyba naucze go latac.
A tak z ciekawości... zastanawiałam się ostatnio, czy w razie czego, gdyby działo się z Wami i brzuszkami coś nie tak, to gdzie zadzwonicie ? Do swojego gina czy do szpitala ? Szczerze mówiąc, nie pytałam mojego gina, czy mogę do niego dzwonić np pózno wieczorem, gdy coś się dzieje... A jak u Was?
póki co dzwoniłąm raz w piątek wieczorem, kiedy miałam kolkę, odebrała od razu...i kazała jechać na IP